SA STILOM

Krpice u kojima ćete zasigurno zasjati ovih blagdana

08.12.2015 u 08:00

  • +4

Slavni u šljokicama

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Gradovi i ulice već su navukli blagdansko ruho, a to znači da je započela čarolija te je došlo vrijeme za sjajne krpice

Božićni partyji, novogodišnja noć ili mala proslava s prijateljicama idealne su prilike da odbacimo svakodnevne krpice i odjenemo se u nešto lijepo, sjajno i prepuno šljokica

Bez obzira hoćete li iz ormara izvući omiljenu crnu sjajnu haljinu ili planirate kupiti novi outfit, kada su šljokice posrijedi, držite se osnovnog pravila – manje je više!

Nikako se ne morate držati tamnih nijansi, ali ne smijete miješati više komada s različitim šljokicama. Imate li otkačenu pencil-suknju i top, neka cipele budu jednostavne, a šljokice ne podnose ni izražajan nakit. Tu se također pametnije držati osnova i ostati u decentnom tonu. Zlatnu haljinu primjerice obogatite jednostavnim zlatnim naušnicama ili narukvicom.

Ne znate li od kojih boja krenuti, najbolje je birati zlatnu ili srebrnu jer su to dvije sjajne boje i u trendu su. Koliko ćete se 'sjajiti', ovisi o komadima koje nosite. Ukoliko primjerice imate crnu haljinu sa zlatnim rubovima od šljokica, možete si dopustiti i večernju zlatnu torbicu ili cipele, a ako ste odabrali kombinezon koji se sjaji u cijelosti, onda ostali detalji trebaju biti vrlo jednostavni.