SPORTSKI FUTURIZAM

Krpice iz nove kolekcije H&M-a koje bismo rado imali

05.03.2015 u 18:33

  • +15

Sportski futurizam HM-a

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: H&M

Bionic
Reading

Sport i futurizam bile su teme sinoćnje revije H&M Studio za jesen/zimu 2015. održane u Grand Palaisu u Parizu. Modeli, uključujući Kendall Jenner, Gigi Hadid i Edie Campbell, nosili su odjeću iz H&M-ove ključne sezonske kolekcije koja kombinira funkcionalne komade odjeće sa ženstvenim slojevima

Među gostima u prvim redovima revije H&M Studio sjedile su Solange Knowles, Audrey Tautou i Noomi Rapace, a održana je tijekom pariškog tjedna mode u posebno konstruiranom lunarnom krajobrazu u Grand Palaisu.

Scena je predstavljala modno slijetanje na Mjesec, a pista je bila okružena svemirskim letjelicama. Reviju je otvorila stilska ikona i glazbena producentica Caroline de Maigret prošetavši se pistom kao prva žena na Mjesecu, a zatim je ušla u svoju svemirsku kapsulu i započela svoj živopisan nastup.

Događaju je nazočilo 600 urednika i gostiju, uz brojnu međunarodnu publiku koja je reviju gledala uživo na hm.com, dok ju je svojim komentarima pratila francuska modna novinarka i voditeljica Alexandra Golovanoff.

'Ova kolekcija odiše sjajnom energijom. Obožavam sportske futurističke artikle koji se savršeno kombiniraju s funkcionalnom odjećom za van te dječačkim glamurom lureksa i šljokica', izjavila je Ann-Sofie Johansson, kreativna savjetnica u H&M-u.

Jakne i kaputi sa zatvaračima u kombinaciji s uskim hlačama odredili su sportsko ozračje modne piste revije H&M Studio za jesen/zimu 2015, kombinirajući ih s futurističkim sjajem lureksa u pletivu i haljinama te funkcionalnim komadima kao što su šuškavci s kapuljačom i trenirke sa zatvaračima sprijeda.

H&M Studio je H&M-ova limitirana kolekcija ključnih sezonskih komada odjeće koju osmišljava poseban dizajnerski tim. Kolekcija jesen/zima 2015. bit će dostupna od 10. rujna u 200 trgovina i na internetu.

'Ovo je do sada moja omiljena kolekcija H&M Studio. Svidjelo mi se sve, ali zelenu dolčevitu i hlače želim odmah imati u svom ormaru', kaže Solange Knowles.