USPJEH NAŠE MANEKENKE

Kristina Sajko pobijedila u showu Heidi Klum

26.04.2010 u 14:56

Bionic
Reading

Zagrebačka manekenka Kristina Sajko ovih dana slavi pobjedu u showu 'Models of the Runway' na američkoj televiziji Lifetime, čija je voditeljica Heidi Klum

'Presretna sam, iako sam bila uvjerena da će pobjednica showa biti neka mlađa manekenka. Osvojeni novac stavit ću sa strane i pametno uložiti, a zahvaljujem svima zbog SMS čestitki i mailova, kojih sam dobila preko 200', rekla je za Gloriju 29-godišnja Kristina Sajko koja je odnijela pobjedu među 16 natjecateljica.

Sajko je pobjednica druge sezone tog showa koji je dio vrlo gledanog reality serijala 'Project Runway' sa slavnom voditeljicom Heidi Klum.

Naša je manekenka osvojila 25.000 dolara i snimanje za američki Marie Claire.

'Heidi Klum je vrlo simpatična i draga. Odmah je nekoliko neiskusnih cura podučila kako hodati i držati se na pisti. S njom i s članovima ocjenjivačkog suda - kreatorom Michaelom Korsom, modnim savjetnikom Timom Gunnom i Ninom Garcijom, modnom urednicom magazina Marie Clarie - susretala sam se isključivo na snimanjima. Jako mi se svidio Michael Kors, jer ne samo što je zabavan, nego je i vrlo srdačan', ispričala je za GlorijuGlam.

Kristina Sajko već pet godina živi u Los Angelesu, a modni dizajner John Galliano dao joj je nadimak po kojem je postala popularna – Psycho.

U desetogodišnjoj uspješnoj karijeri modela nosila je revije za Balenciagu, Dior i Chanel te snimila editorijale za Vogue, Marie Claire, L’Officiel i Elle.

Još 2001. američki magazin V uvrstio ju je među 20 djevojaka koje će obilježiti 21. stoljeće.