ZVIJEZDA FILMA 'SPENCER'

Kristen Stewart na venecijanskom crvenom tepihu prošetala u Chanelovom kombinezonu nadahnutom princezom Dianom

05.09.2021 u 11:09

Bionic
Reading

Glumice Kristen Stewart stigla je u petak na filmski festival u Veneciji kako bi promovirala biografski film o princezi Diani 'Spencer'. Prilikom odabira odjeće za crveni tepih vodila se svojom kraljevskom ulogom, barem što se tiče od struka naviše

Glumica je fotografima pozirala u ultrakratkom kombinezonu s potpisom Chanela, nadahnutom jaknom od tvida sa zlatnim gumbima istog modnog brenda koju je nosila pokojna princeza Diana.

Zvijezda 'Sumrak sage' Chanelova je ambasadorica od 2013. godine, a često je prisutna u kampanjama modne marke i prvim redovima njihovih revija.

  • +9
Kristen Stewart u Veneciji Izvor: Profimedia / Autor: Zed Jameson / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pokojna princeza Diana također je bila ljubiteljica luksuzne francuske modne kuće, sve do razvoda od princa Charlesa 1996. godine.

U intervjuu za Harper's Bazaar Australia iz 2018. godine, australska dizajnerica Jayson Brundson, koja je princezi Diani pomogla oko stajlinga tijekom njenog posjeta zemlji 1996. godine, otkrila je kako je logo modnog brenda princezu Dianu podsjećao na aferu njezinog bivšeg supruga s Camillom Parker Bowles.

'Pronašla sam par Chanelovih cipela i rekla kako bi sjajno izgledale s Versaceom, a ona mi je rekla kako ne može nositi povezane C-ove, dvostruko 'C'. Pitala sam je zašto, a ona mi je odgovorila da ju to podsjeća na Camillu i Charlesa', prisjetila se Brundson.

'Bio je to definitivno loš tajming, nakon razvoda. Vidjela bi povezane C-ove i odmah bi je podsjetili na Charlesa i Camillu. Cipele su prilično isticale Chanel, mislim da su na sebi imale zlatne C-ove', dodala je Brundson.

Srećom, Dianina averzija prema Chanelu nije potrajala pa je nakon razlaza s Charlesom princeza od Walesa nosila brojne nezaboravne stajlinge koji su uključivali francusku modnu marku.