popularne točkice

Kraljičina sestra ima stila: I ona nosi haljinu zbog koje je Letizia optužena za kopiranje Kate Middleton

26.06.2023 u 12:52

  • +5

Telma Ortiz

Izvor: Profimedia / Autor: EUROPA PRESS / MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

I dok se španjolsku kraljicu Letiziju svakodnevno viđa u javnosti, to se ne može reći za njezinu obitelj, uključujući i sestru Telmu. No, upravo je ona viđena na konferenciji održanoj u Madridu, a pažnju je privukla stajlingom čiji je izgled jako podsjećao na stil španjolske kraljice

Španjolsku kraljicu Letiziju nerijetko se naziva i neokrunjenom kraljicom stila, a svoj istančan modni ukus dokazuje svakodnevnim stajlinzima. No, čini se da je dobar stil stvar obiteljskog nasljeđa kraljice Letizije, a to i potvrđuje njezine sestra Telma.

Telma Ortiz, koja živi u Madridu sa svojim partnerom, Robertom Gavinom Bonnarom, i njihovim kćerima, prisustvovala je konferenciji We Choose Earth Tour u Madridu. Kraljičina sestra, koja radi u nevladinoj organizaciji Concordia, sjedila je u publici i na izlasku se trudila proći nezapaženo no to joj nije pošlo za rukom.

Pažnju je privlačio njezin elegantan i vrlo sofisticiran stajling - bijela haljina s mini crnim točkicama, vrlo slična jednom od modela koji Letizia ima u svojoj garderobi. Naime, vrlo sličnu haljinu nosila je u svibnju 2018. prilikom posjete Dominikanskoj Republici. Iako haljine nisu iste, bile su izuzetno slične.

Lijepa Telma, kako izgledom i elegancijom, tako i ljepotom vrlo slična svojoj sestri, stajling je upotpunila klasičnim crnim salonkama i velikim zlatnim okruglim naušnicama.

  • +6
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: TIM ROOKE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL; JOHN PHILLIPS / PA IMAGES I POOL / ZUMA PRESS / PROFIMEDIA

Inače, haljine s točkicama čest su modni izbor slavnih dama koje svojim stilom redovito izazivaju uzdahe oduševljenja. Osim kraljice Letizije, točkice voli i Kate Middleton. Naime, vojvotkinja od Walesa za tradicionalnu povorku vitezova odjenula je haljinu na točkice svoje omiljene dizajnerice Alessandre Rich, a modni fanovima nije trebalo dugo da se prisjete haljine, također na točkice, koju je španjolska kraljica Letizija nosila prije četiri godine te da je optuže za kopiranje imidža. Kako god, čini se da su točkice itekako in, bilo da ste kraljica, princeza ili kraljičina sestra.

Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Rober Solsona / Zuma Press / Profimedia