TOČKICE SU SVE

Kate Middleton efektnu haljinu omiljenog printa začinila cipelama koje obožava

19.06.2023 u 19:26

  • +6

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: TIM ROOKE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL; JOHN PHILLIPS / PA IMAGES I POOL / ZUMA PRESS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Pojavivši se u kapelici St George povodom velike povorke vitezova koja se organizira svakog lipnja, Kate Middleton ponovno je nadmašila modno samu sebe odabravši bijelu haljinu s omiljenim joj točkicama, koju je za nju napravila njezina omiljena britanska dizajnerica - Alessandra Rich

Svakog lipnja u dvorcu Windsor održava se velika povorka vitezova i tada, uz pratnju marširajućeg orkestra i časnika Reda, svečane nošnje odijevaju i muški članovi kraljevske obitelji. Za ženski dio obitelji to znači da će iz ormara izvući najbolje haljine, što su i ovoga puta pokazale Kate Middleton, ali i vojvotkinja Sophie, supruga princa Edwarda.

I dok je Sophie odabrala cvjetni print haljine, 41-godišnja Kate ponovno se inspirirala pokojnom princezom Dianom, odabravši bijelu haljinu sa crnim točkicama, kakvu je njezina svekrva nosila u Royal Ascotu davne 1988. godine.

Kate Middleton odabrala je šik midi haljinu s potpisom joj omiljene dizajnerice Alessandre Rich, koju rado i često nosi. Riječ je o modelu s visokim ovratnikom i voluminoznim rukavima i gumbima.

Da je dobro naučila o modi iz stila koji je nosila princeza Diana, Kate je pokazala i detaljima printa haljine koji su ukomponirani u crni šešir s perjem i s potpisom Philipa Treacyja.

Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nakit je ovoga puta bio minimalan, tek biserne naušnice princeze Diane, koje je Kate nosila na sprovodu kraljice Elizabete II, i odgovarajuća narukvica, a sve je zaokružila clutch torbicom i bijelim slingback sandalama sa crnim vrhom Jennifer Chamandi.

Riječ je o trenutno najpoželjnijim cipelama inspiriranim vječnim Chanelovim slingback modelom, a već slične, samo u bež-crnoj kombinaciji, ima ali s potpisom Alessandre Rich.

Kada je riječ o dizajnerici Alessandri Rich, ona je dobro poznato ime u svijetu mode, a njezine profinjene kreacije koje odlikuju pomalo retro krojevi i decentni uzorci poput točkica, imaju odanu sljedbu među poznatim zaljubljenicama u modu. Kreacije Alessandre Rich, Talijanke koja je modno carstvo izgradila u Londonu, vojvotkinja od Cambridgea često bira za važna pojavljivanja u javnosti, a ovaj hommage princezi Diani slatki je znak pažnje za koji vojvotkinja zna da će ga odmah primijetiti kraljevski obožavatelji.