street style uniforma

Kraljica ulične mode ne izlazi iz ovog kaputa, kao ni iz najpopularnijih tenisica godine

22.12.2023 u 10:25

  • +4

Katie Holmes

Izvor: Profimedia / Autor: MEDIAPUNCH / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Nakon što je proslavila 45. rođendan i pokazala chic slavljenički stajling, kraljica ulične mode ponovno je uskočila u svoj omiljeni kaput i pokazala da se dobri komadi u ormaru nose iznova i iznova

Obavljajući brojne obveze po gradu, Katie Holmes snimljena je na mjestu gdje je se najčešće može vidjeti – na ulicama New Yorka, a pri tome je servirala svoj ovosezonski pobjednički street style.

Kraljica ulične mode, kako je nerijetko nazivaju, nedavno je proslavila 45. rođendan tom prilikom pokazala dojmljiv chic stajling, no ubrzo je ponovno uskočila u svoj prepoznatljiv udoban i urban look.

katie holmes

Kraljica ulične mode ne izlazi iz ovog kaputa, nosi ga i uz omiljene, jeftine tenisice

Pogledaj galeriju

Udobnu sivu trenirku spojila je s omiljenim joj tenisicama, i to modelom Adidas Samba, koje trendseterice osvajaju cijenom i udobnošću. A hit tenisice koje su proglašene i tenisicama godine, spojila je s još jednim ultimativnim komadom iz svog ormara – dugim, oversized kaputom u boji devine dlake.

katie holmes

Kraljica ulične mode pokazala je odličan kaput i hit čizme, ali svu pažnju privukla je frizura

Pogledaj galeriju

Oversized smeđi kaput dvorednog kopčanja koji je krojem nalikovao na kapute iz očevog ormara Katie je počela nositi početkom ove sezone i od tada doslovce ne izlazi iz njega. Kombinira ga uz sve iz ormara, a svojim stajlinzima pokazuje da je dobar kaput ultimativni zimski komad u ormaru čija se investicija najčešće isplati. Ako niste još našli svoj savršen primjerak, bacite oko na galeriju.

  • +9
Smeđi kaputi Izvor: Promo fotografije / Autor: promo