katie holmes

Kraljica ulične mode spojila nespojivo: fantastična prozirna haljina i otkačene čizme

21.12.2023 u 10:17

Katie Holmes

Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Sretan rođendan, Katie Holmes! Redateljica i zvijezda filma 'Rare objects' proslavila je 45. rođendan sa zabavnim izlaskom u New Yorku u društvu kćeri Suri Cruise. I pri tome pokazala odličan stajling koji odskače od ležernih kombinacija koje najčešće nosi

Povodom svog rođendana Katie je svoj udoban, minimalistički ulični izgled kod kuće i zablistala u fantastičnom blagdanskom stajlingu za zabave. Zvijezda Kateinog kompleta bila je prozirna crna haljina, grafički ukrašena crnim baršunom, slojevito postavljenim na prozirnu crnu tkaninu. Rukavi su pak bili ukrašeni crnim pernatim manšetama, dajući komadu seksi, svečani izgled.

Prozirnu haljinu ispod koje je nosila kratke hlačice, Katie je spojila s ledeno bijelim komadima. U prvom planu bio je kaput od kašmira koji je nosila preko ramena, a našla se tu i torba preko ramena ukrašena zlatnim nitnama.

A kožne i gležnjače sa špicastim vrhom bile su poseban dodatak. Izborom kaubojskih čizama Katie je pokazala da, i kada je riječ o svečanim stajlinzima uvijek daje prednost udobnosti te da je, bez obzira na sve, stilski baš uvijek prava gradska djevojka.

Inače, kaubojske čizme na modnoj sceni pojavile su se unazad nekoliko sezona, a sudeći prema modnim revijama poznatih dizajnera, ova cool obuća ove sezone posebno je dominantna. Mnogi su brendovi u posljednje dvije sezone odabrali upravo neobuzdani western stilu kao višestruku inspiraciju za svoje kolekcije. Na vrhu liste su Ralph Lauren, Tom Ford, pa čak i Dior, a ove čizme nose se uz sve, od traperica, suknji pa do haljina i pri tome dokazuju da udobnost ne isključuje dobar stil.

  • +24
Trendi čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo