UVIJEK PRELIJEPA

Kraljica Rania zadivila u chic haljini na vjenčanju najstarije kćeri

13.03.2023 u 13:21

Bionic
Reading

Jordanska kraljica Rania poznata je po svom profinjenom modnom stilu te mnogi lijepu brinetu, majku četvero djece, smatraju jednom od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora

Njezin je stil ženstven i profinjen pa je i na vjenčanju najstarije kćeri, 26-godišnje princeze Iman, očarala sve u prekrasnoj haljini koja se pokazala punim pogotkom.

Riječ je o haljini kao stvorenoj za elegantnu majku mladenke koja uvijek briljira svojim modnim izborima.

Baš poput lijepe mladenke, koja je izgledala bajkovito u upečatljivoj haljini dostojnoj princeze, a koju potpisuje prestižna francuska modna kuća Dior i dolazi s detaljima od fine čipke i raskošnim velom s tijarom, kraljica Rania se također odlučila za kreaciju poznate modne kuće.

  • +8
Jordansko kraljevsko vjenčanje Izvor: Profimedia / Autor: APAImages / Shutterstock Editorial / Profimedia

Haljina s plisiranim detaljima u svijetloj bež nijansi odlično joj je pristajala, a ovaj look jordanska je kraljica zaokružila elegantnom pismo-torbicom i kosom stiliziranom u blage valove.

Kraljevski par blistao je od ponosa na vjenčanju kćeri i njezina zaručnika, dvije godine starijeg financijaša Džamila Alexandera Thermiotisa, rođenog u Venezueli, a koji radi za Ventura Capital u New Yorku. Kraljica Rania nije krila uzbuđenje i sreću zbog kćeri.

'Iman, molim se da ti ovo sljedeće poglavlje u životu donese onoliko radosti, ljubavi i smijeha koliko si ih godinama donosila nama. Čestitamo mladenci!' poručila je kraljica Rania (52) na Instagramu objavivši fotografije s vjenčanja.

  • +26
Kraljevsko vjenčanje princeze Iman bint Abdullah II i Džamila Alexandera Thermiotisa Izvor: Profimedia / Autor: AFP / AFP / Profimedia

Inače, jordansku kraljevsku obitelj čeka još jedno vjenčanje ove godine.

Prijestolonasljednik, princ Husein vjenčat će se u lipnju sa svojom zaručnicom, lijepom Rajvom al Saif iz Saudijske Arabije, inače kćerkom arapskog biznismena. Nakon što je završila srednju školu u Saudijskoj Arabiji Rajva se uputila na studij arhitekture u New York.

Osim što ima diplomu arhitektice, diplomirala je vizualne komunikacije na Modnom institutu dizajna i trgovanja u Los Angelesu.