kombinAcija crne i zlatne

Kraljica Rania vratila u modu remen iz stare kolekcije H&M-a i pokazala kako njime kreirati elegantni stajling

28.02.2023 u 09:00

Bionic
Reading

Jordanska kraljica Rania na glasu je po svom modnom ukusu, a sada je vješto spojila tradicionalne simbole s modernim komadima među kojima se našao remen koji mnoge žene već posjeduju u svom ormaru

Jordanska kraljica Rania poznata je po svom besprijekornom stilu odijevanja zbog kojeg je na glasu kao jedna od najelegantnijih žena s kraljevskom titulom u svijetu.

Od glamuroznih haljina preko elegantnih casual kombinacija hlača i sakoa pa sve do vrlo originalnih stajlinga u skladu s lokalnim običajima kakav je prije nekoliko dana odjenula u posjeti jordanskom Udruženju žena za socijalni razvoj.

Za ovaj bitan susret, Rania je odjenula prsluk i crnu suknju s uskim bočnim prorezom koji su bili obogaćeni lokalnim simboličnim vezom urezanim zlatnim nitima koje je istaknula kontrastnom bijelom košuljom s upečatljivom mašnom na prednjem dijelu.

Kraljica Rania Izvor: Profimedia / Autor: Richard Gardner / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kako bi vješto zaokružila ovaj outfit i učinila ga modernijim, 52-godišnja jordanska kraljica posegnula je za komadom koji i mnogi od nas imaju u ormaru - remenom iz kolekcije H&M-a!

Kraljica ovaj zlatni remen s rebrastim naborima posjeduje preko osam godina, kada ga je H&M pustio u prodaju kao dio svoje capsule kolekcije izrađene u suradnji s Balmainom. Osim njega, kako bi naglasila zlatnu boju, stajling je obogatila zlatnim naušnicama s upečatljivog dizajna nalik zrakama sunca.

Rania je ovim potezom pokazala pravo umijeće uparivanja komada iz potpuno drugačijih stilova i tradicija, a konačan rezultat bio je - potpuni uspjeh!