luksuzna elegancija

Kada pomislite da ne može bolje, ona odjene ovo: Kraljica Rania u jednoj od najboljih kombinacija do sada

19.01.2023 u 12:17

Bionic
Reading

Jordansku kraljicu Raniju nemoguće je uhvatiti nespremnu. Jedna od najljepših kraljica svojim elegancijom protkanim stilom izaziva oduševljenje, i to baš svaki put. Ne vjerujete? Bacite pogled na njezinu posljednju kombinaciju, u plavom od glave do pete

Izgledati elegantno, klasično, a opet trendi i chic može biti poprilično zahtjevno. No, ne i za jordansku kraljicu Raniju koja po pitanju modnih komada za cijenu ne pita, a opet uspijeva servirati profinjene, stilski dotjerane stajlinge iza kojih u pravilu stoje kultni brendovi.

Ovog puta kraljica, čiji je stilski perfekcionizam nadaleko poznat, stigla je u Kairo. Poziravši s prvom damom Egipta, Entissar El Sisi, suprugom egipatskog predsjednika Abdela Fattaha El Sisija, pokazala je sjajan monokromatski stajling.

Kraljica Rania svoje majstorstvo elegantnog kombiniranja ovog puta pokazala je spojivši izvrsnu Fendijevu midi suknju ukrašenu sitnim prugama i laskavim, lepršavim krojem s mornarski plavom bluzom 'Alicia' brenda By Malene Birger koji nudi maksimalistički pogled na boemski minimalizam. Fendijev potpis nalazio se i na plavoj ručnoj torbici koja je upotpunila stajling.

Kao vladarica je sjajnih stajlinga, a bilo da je riječ o večernjim ili dnevnim izdanjima, Rania je i ovog puta uspjela klasičnoj kombinaciji dati moderan prizvuk u vidu prošivenih puf rukava na košulji i široke pasice na suknji.

Kraljica Rania Izvor: Profimedia / Autor: APAImages / Shutterstock Editorial / Profimedia