privlači pažnju

Dobar kardigan zlata vrijedi: Kraljica Rania pokazala je odličnu kombinaciju, kao stvorenu za ljubiteljice minimalizma

17.01.2023 u 08:55

Bionic
Reading

Jordanska kraljica Rania u sklopu svog službenog rasporeda posjetila je Udrugu žena House of Roses u Aqabi, a tom prilikom uspjela je privući pažnju svojom odjevnom kombinacijom. Ovog puta pokazala je da je u ormaru važno imati dobar kardigan koji itekako može biti vodeći komad sjajnog stajlinga

Tijekom posjeta Udruzi kraljica Rania susrela se sa skupinom lokalnih obrtnica i vlasnica domaćih poduzeća. Smještena u blizini brojnih popularnih hotela u Aqabi, Udruga House of Roses Ladies djeluje kao stalno izložbeno mjesto na kojem članice izlažu i prodaju svoju robu lokalnim i međunarodnim posjetiteljima. Proizvodi u ponudi uključuju tradicionalne rukotvorine, keramiku, prehrambene artikle i druge rukotvorine.

Tim prigodom kraljica Rania, nadaleko poznata po svom istančanom modnom stilu, uspjela je servirati udoban, nosiv, a pri tome chic dnevni stajling.

Klasične crne hlače cigareta kroja sparila je običnom, baznom bijelom majicom, a stajling zaokružila toplim kardiganom midi duljine. Tamnoplavi komad ukrašen printom na rukavima i sa strane nosi potpis brenda Le Kasha 1918, poznatog po izradi komada od najfinijeg kašmira.

Nenametljiv, naoko jednostavan, ali opet vrlo stilski dotjeran stajling upotpunila je gležnjačama podebljanog đona modne kuće The Row, koja je trenutno jedna od vodećih među ljubiteljicama modnog minimalizma i prikrivenog luksuza. Poseban detalj činile su sjajne naušnice u obliku trokuta s potpisom Nikosa Koulisa.

Kraljica Rania Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia