KAKVE LI SLUČAJNOSTI

Procurila fotografija na kojoj Meghan Markle pozira s naslovnicom časopisa koju krasi Kate Middleton - i to dvije godine prije nego je upoznala Harryja

18.05.2021 u 12:00

Bionic
Reading

U bespućima društvenih mreža izronila je stara fotografija Meghan Markle na kojoj pozira s prijateljicom, ali i tada budućom šogoricom Kate Middleton koja se smiješi s naslovnice časopisa u Meghaninim rukama

U eksplozivnom intervjuu s Oprah, objavljenom u ožujku ove godine, 39-godišnja vojvotkinja od Sussexa kaže kako nije znala puno toga o kraljevskoj obitelji i prije nego što je postala njenim članom bila je dosta naivna po pitanju dužnosti koje kraljevski život nosi.

Fotografija koja je izronila na društvenim mrežama snimljena je 2014. godine, dvije godine prije nego je Meghan upoznala svog sadašnjeg supruga princa Harryja.

'Rekla je da nije istraživala Harryja i njegovu obitelj prije nego što se udala. Možda zato što ju je više zanimalo što Kate ima?', tvitala je jedan korisnik društvenih mreža, dok je drugi mišljenja kako je Meghan godinama uhodila kraljevsku obitelj.

Ipak, ne misle svi da poziranje sa slikom Kate Middleton mora nužno značiti da je Meghan bila opsjednuta s Harryjevom kraljevskom obitelji.

'A problem/kontroverza je? Kate se slučajno našla na toj naslovnici', tvitao je jedan korisnik.

  • +4
Meghan Markle Izvor: EPA / Autor: FACUNDO ARRIZABALAGA

Međutim, nije ovo prvi put da je Meghanina navodna naivnost o dužnostima kraljevske obitelji razotkrivena. U ožujku se pisalo o tome kako je bivša holivudska glumica prije sedam godina pisala blog o svojim snovima da postane princeza.

'Čini se da odrasle žene čuvaju tu maštariju iz djetinjstva. Pogledajte samo pompu i okolnosti kraljevskog vjenačanja i beskrajne razgovore o princezi Kate', prisjeća se Page Six njene objave iz 2014. godine.

Ironija novoobjavljene fotografije nije samo zbog njenih starih izjava, već i zbog njenog kukanja oko ponašanja Kate Middleton.

U intervjuu s Oprah Meghan se požalila i da ju je šogorice ostavila u suzama prije vjenčanja, i da se dogodilo suprotno onome što su mediji naširoko pisali da je ona s odabirom haljina rasplakala Kate.

Kate Middleton je navodno bila pogođena tim optužbama, a njezin je ujak rekao kako ne vjeruje da bi Middleton ikad raplakala Markle.

'Sve laži izlaze na vidjelo', komentirao je jedan korisnik staru zajedničku fotografiju šogorica.