hit sezone

Kraljica Letizia drži se klasike, ali čizme su pun pogodak

14.12.2023 u 19:17

  • +4

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: MIGUEL CORDOBA / SIPA PRESS / MIKE CHICORRO / ZUMA PRESS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Europske kraljevske obitelji spremaju se za blagdane. Početkom ovog tjedna princeza Kate i princ William predstavili su obiteljsku božićnu čestitku, a čini se kako španjolska kraljica Letizia njeguje nešto tradicionalniji pristup i pri tome ponovno oduševljava modnim izborima

Sa suprugom kraljem Felipeom VI., koji se pojavio u tradicionalnom mornarsko plavom odijelu španjolska kraljica ugostila je članove zaklade Princesa De Girona u Kraljevskoj palači u Madridu. Za tu prigodu Letizia se odlučila za look u kojem dominiraju crvene boje u obliku plisirane satenske bluze koju je ugurala u suknju ukrašenu cvjetnim uzorkom. Par čizama od brušene kože preko koljena dodao je nešto dramatičnosti izgledu, dok je remen u stilu korzeta dao oštriji izgled stajlingu.

I dok su Letizijina košulja i suknja u stilu onoga što bismo očekivali od kraljevske odjeće u blagdansko vrijeme, kožni remen i odvažne čizme bili su određeni modni rizik. Naime, za za razliku od Kate Middleton koja ima prilično predvidljivu garderobu, Letizia se ne boji tu i tamo ubaciti stilske razigranost, kao kad je u listopadu nosila prozirne cipele visokih potpetica s poluprozirnom haljinom.

A kod izbora ovog stajlinga kraljica se držala provjerenih modnih izvora. Crvenu bluzu s damskim naborima potpisuje modna kuća Hugo Boss, crnu suknju ukrašenu cvjetnim printom Carolina Herrera, remen je Burberry, a čizme koje su čitavu kombinaciju odvele u drugu dimenziju djelo su Magrit shoes, brenda kojeg često bira za pojavljivanja u javnosti.

A ovaj izbor visokih crnih čizama od brušene kože, sa špic vrhom i visokom potpeticom potvrdio je povratak dva istaknuta trenda. Da, špic vrhovi su ponovno 'in', a čizme preko koljena nose u svim prilikama. Ovaj Letizijin stajling dokaz je da su dobre čizme nosive uvijek i sa svime u ormaru, a svakoj kombinaciji daju chic twist.

  • +24
Trendi čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'