IKONA STILA

Kraljica Letizia izgleda bez greške u haljini šarmantnog uzorka koji nikad neće izaći iz mode

29.01.2020 u 15:41

Bionic
Reading

Lijepa kraljica Letizia s lakoćom slaže kombinacije koje izazivaju divljenje zaljubljenica u modu, a prilikom susreta sa zlatnim španjolskim rukometašima ponovno je pokazala kako itekako ima stila

Supruga španjolskog kralja Felipea VI plijeni svojim sjajnim osjećajem za modu gdje god da se pojavi.

Tajna njezinog stila je u kombinacijama skupoga i jeftinoga upotpunjenog cool detaljima poput zanimljivog nakita, neobičnih cipela ili torba.

  • +10
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Miguel Cordoba / Sipa Press / Profimedia

Iako si naravno može priuštiti odjeću najpoznatijih dizajnera, lijepa kraljica redovito nosi i pristupačne španjolske brendove koje obožavaju i obične 'smrtnice' poput Zare, Massima Duttija ili Manga.

Zgodna španjolska kraljica ponovno je izgledala za čistu peticu u haljini na preklop sa šarmantnim točkicama koje su već neko vrijeme među najomiljenijim uzorcima slavnih zaljubljenica u modu poput Kate Middleton ili Meghan Markle.

Ormar jedne od najstajliš dama s kraljevskih dvora, prepun je kreacija s ovim klasičnim uzorkom s kojim nikad neće pogriješiti jer se sjajno slaže i s traperom, kožom…

Haljina koju je nosila kraljica Letizia osmislila ju je Carolina Herrera, proslavljena dizajnerica venecuelanskih korijena, no sličnu haljinu lansirala je i Zara koja se može naći u dvije varijante u bijeloj s crnim točkicama i crnoj s bijelim točkicama.

Letizijin odabir odlična je modna smjernica za sve one koji žele izgledati vitkije jer je crna, a tome pomaže i preklop u struku te V-izrez koji nas čini mršavijima.

Crna haljina s bijelim točkicama bila je savršen odabir za 47-godišnju bivšu novinarku prilikom prijama u palači Zarzuela u Madridu gdje se kraljevski par susreo s nacionalnim rukometnim timom koji je pobijedio na nedavnom europskom prvenstvu pobijedivši hrvatske rukometaše koji su osvojili srebro.

  • +10
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: PPE/Thorton / Sipa Press / Profimedia

Zgodna Španjolka izgledala je bez greške sparivši ovu elegantnu kreaciju s čizmama na petu od brušene kože.

Lepršava frizura, decentan make up i malo nakita upotpunili su ovaj elegantni stajling zgodne kraljice.

Kraljica i kralj bili su oduševljeni poklonom njihovog zlatnog tima: dresovima španjolske rukometne momčadi s njihovim imenima.