BRAČNA KRIZA

Kraj ljubavi Indire i Narcisa Mujkića?

30.03.2010 u 11:42

Bionic
Reading

Indira Vladić Mujkić navodno je viđena kako se ljubi s nepoznatim muškarcem, a nagađanja o raspadu braka Narcis Mujkić je komentirao: 'Ja sam kriv za sve'

Prema pisanju magazina Extra, prije desetak dana pjevačica grupe Colonia viđena je kako se ljubi s nepoznatim mladićem u zagrebačkom klubu People's, pa je tragom te informacije isplivala vijest da navodno bračni par Mujkić prolazi kroz bračnu krizu.

Novinarima Extre nagađanja o raspadu braka Narcis Mujkić komentirao je riječima: 'Ja sam kriv za sve!'

Indira Vladić-Mujkić, pjevačica grupe Colonia, i njezin suprug, poduzetnik Narcis Mujkić, prema pisanju Extre prolaze kroz veliku bračnu krizu, prvu koja je dospjela u javnost u devet godina njihova braka.

Sve je počelo kada se pretprošlog četvrtka, dok joj je suprug bio na putu u Americi, u zagrebačkom lounge baru People's  Indira Vladić-Mujkić navodno ljubila s nepoznatim mladićem s kojim je bila u društvu.

Ona je čest gost tog zagrebačkog kluba, piše Extra, a pogotovo četvrtkom kada sviraju tamburaši s kojima, poznata po svojoj veseloj naravi, nerijetko i zapjeva. Te večeri tamburaši su odsvirali nekoliko pjesama i za Narcisa, ali nije poznato tko ih je naručio.