kvalitetne i udobne cipele

Konačno, kolekcija obuće koju će obožavati i muškarci i žene!

04.03.2020 u 09:57

Bionic
Reading

Vrijeme je da zimsku obuću polako spremamo u kutije i počnemo razmišljati o novim trendi kombinacijama koje ćemo nositi u toplijim danima pred nama. U ara Shoes trgovine stigla je nova proljetna kolekcija u koju smo se zaljubili na prvi pogled

Ako tražite kvalitetne i udobne cipele koje ćete lako kombinirati uz omiljeni outfit uživat ćete u velikom izboru elegantnih modela na nižu petu. Osim klasičnih boja, ova sezona donosi i profinjene lakirane nijanse.

Ljubiteljice sportske elegancije uživat će u stylish tenisicama savršenim za svaku priliku.

Zbog visokokvalitetnog gornjeg materijala i mekane unutrašnjosti udobnost je zagarantirana gdje god krenuli; šetnju, kino ili na kavu s prijateljicama. Osim što su udobne, HighSoft tenisice prilagođavaju se vašim stopalima, a zbog predivne nježne boje uklopit će se u svaku kombinaciju!

Muška kolekcija donosi privlačne sportsko elegantne cipele za ležerne prilike. Odlično pristaju uz traperice i kožnu jaknu i prilagođavaju se stopalu za potpunu udobnost.

Neovisno o tome volite li više poslovni ili casual stil odijevanja, dočekajte proljeće uz prozračne, elegantne i moderne ara Shoes modele.

Sve modele ara Shoes obuće i torbica možete pronaći na 12 ara Shoes samostalnih prodajnih mjesta u Hrvatskoj, kao i na svim prodajnim mjestima trgovina Mass, Peko Powered by Rodea te u manjim trgovinama udobne obuće.