IZAZOVNA LJEPOTICA

Konačno je otkrila zašto tako dobro izgleda

31.01.2014 u 11:41

  • +3

Heidi Klum

Izvor: Promo fotografije / Autor: twitter.com/heidiklum

Bionic
Reading

'Uvijek sam se osjećala dobro u svom tijelu', kaže zanosna Heidi Klum, vlasnica tijela o kakvom mnogi sanjaju, a u intervjuu otkriva i sve tajne svoje besprijekorne figure i siluete iz snova

Bivši slavni model Heidi Klum doista se može pohvaliti besprijekorno oblikovanim tijelom, a 40-godišnja ljepotica kaže da je recept vrlo jednostavan – treba puno vježbati. Priznaje da se, kada joj nedostaje vremena za odlazak u teretanu, trudi što više tjelesne aktivnosti uvesti u svakodnevnu rutinu. 'Ponekad su to aktivnosti s djecom, odlazak na planinarenje s psima, skakanje u bazen, a imamo i trampolin u dvorištu', kaže Heidi o svojim tjelesnim aktivnostima izvan teretane. Kako kaže, redovito prakticira i trčanje na traci, no ipak više voli trčati na otvorenom.

Pozirajući na naslovnici magazina Woman's Health, na kojoj je otkrila besprijekorno ravan trbuh, Heidi kaže da joj trčanje najbolje odgovara, posebice sada, kada joj se metabolizam promijenio.

'Metabolizam vam se definitivno promijeni nakon četrdesete. Uvijek sam mislila da se to meni neće dogoditi, no činjenica je da mi se to događa. Ako pojedem previše, moram više vježbati. No bitno je da sam otkrila što mi najbolje odgovara. Pojest ću sve osim tjestenine i kruha. Naravno da želim pojesti tjesteninu, no odlučila sam je ne jesti', kaže Heidi.

Iako ulaže znatne napore u održavanje besprijekorne figure, Heidi se s vremena na vrijeme ipak počasti. Tako će rado pojesti tjesteninu s tartufima ili se pak prepustiti kuhinji svoje mame.

Održavanje fizičke kondicije kod Heidi nema veze s lošom slikom o sebi i popravljanjem te slike. 'Oduvijek sam se osjećala sjajno u svom tijelu. Oduvijek sam bila samouvjerena, a samopouzdanja mi ne dostaje ni danas', kaže Heidi. Međutim to ne znači da će svaku priliku koristiti za pokazivanje svog tijela. 'Nikada ne bih otišla u teretanu u skroz kratkim hlačicama i topiću. Imala bih osjećaj kao da sve poskakuje.'