U DUHU 70-IH

Kate Middleton pokazala modnu odvažnost u chic bluzi otkačenog uzorka

22.01.2020 u 10:19

Bionic
Reading

Nakon svečanog prijema u Buckinghamskoj palači, britanska miljenica Kate Middleton nastavila je obavljati dodijeljene kraljevske dužnosti, svojom pojavom uveličavši prostorije znanstvenog muzeja Thinktank u Birminghamu

Za posjet znanstvenom muzeju, Kate Middleton odabrala je elegantnu kombinaciju u znaku bluze upečatljivog uzorka inspiriranog ludim 70-ima. Kako otkrivaju britanski mediji, riječ je o bluzi s potpisom britanske dizajnerice Tabithe Ward koja se u prodaji nalazi po cijeni od 2500 kuna, a dodatno se ističe detaljem pussy bow ovratnika.

Svilenu bluzu Kate je parirala uz hlače brenda Jigsaw u vrijednosti 1100 kuna, koje je prvi put odjenula prošle godine tijekom posjeta Dječjem centru Henry fawcett u Lambethu, da bi cjelokupno izdanje zaokružila plavim salonkama Gianvita Rossija i decentnim, zlatnim nakitom.

  • +3
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Eddie Keogh / PA Images / Profimedia

Bluze i haljine s detaljem pussy bow ovratnika postale su jedan od omiljenih komada u ormaru Kate Middleton, a navedeno je imala priliku potvrditi u brojnim kraljevskim angažmanima.