SLAVNI PRED OLTAROM

Kome će sve zvoniti svadbena zvona?

15.10.2013 u 09:18

Bionic
Reading

Slatke brige more mnoge slavne kojima posljednjih mjeseci dani prolaze u organizaciji vlastitog vjenčanja. Provjerili smo tko će sve uploviti u bračnu luku

Da sedma godina nije krizna, već upravo suprotno dokazuju Angelina i Brad koji će svoje sudbonosno da reći krajem ove godine u svom francuskom domu. Angie će do oltara odvesti otac Jon Voight, dok je njezin brat James tražio dozvolu da može voditi obred, pa će ih tako on vjenčati. Djeveri će biti Maddox i Pax, dok će Zahara i Shiloh biti djeveruše. Malena Viv će nositi cvijeće, a Knox prstenje. Njemu će to biti drugi brak, a njoj treći.

Sedam godina nakon Brada, svoju je sreću pronašla i Jennifer Aniston koja, kako se šuška, sa svojim dečkom Justinom Therouxom planira vjenčanje tisućama kilometara daleko od

Hollywooda. Izvori povezani s hotelom Elounda Beach na Kreti (gdje je rođen tata Jennifer Aniston) rekli su da je Aniston tamo bila nedavno i provjeravala mjesto te navodno planirala vjenčanje za srpanj.

Svadbena zvona zvonit će i 30-godišnjem Justinu Timberlakeu koji se ipak odlučio obvezati na cijeli život svojoj dugogodišnjoj djevojci, godinu mlađoj Jessici Biel. Par je u vezi od 2007. godine, a nakratko su prekinuli u ožujku 2011. Ipak, Jessica je uspjela Justinu oprostiti nevjeru i krenuti dalje. Zato u predbračnom ugovoru ima stavku kojom će Justin svoju nevjeru isplatiti pozamašnom svotom.

Slično kao i u slučaju Brada i Jennifer, i u ovom su slučaju vijesti o zarukama stigle ubrzo nakon što je bivša djevojka Justina Timberlakea, Britney Spears, objavila da ju je zaprosio dečko Jason Trawick. Njoj će to biti treći brak, a i treća sreća, čini se. Naime, od suda je tražila da on bude njezin skrbnik, s obzirom na njezino zdravstveno stanje. Deset godina stariji Jason, s kojim je u vezi tri godine, osim što joj je dečko, bio je i njezin dugogodišnji menadžer, a i glumac u njezinom spotu 'Criminal'.

U treći brak uplovit će i glumica Drew Berrymore koju je tijekom blagdanskog odmora zaprosio njezin dečko Will Kopelmana. Par se počeo viđati u veljači prošle godine, a navodno su i prije toga već ljubovali tijekom 2010. godine. Tada su prekinuli, no ljubav su obnovili i sada su sretni.

Pred oltar će stati i naša voditeljica Antonija Blaće koju je njezin vaterpolist Hrvoje Brlečić zaprosio u Beogradu. ' O lokaciji tek razmišljam, ali sam stvarno sporovozna. Želim mješavinu svega, treba ti samo dobar bend i to je to. Od Gibe do 'Ai se eu te pego', rekla je nedavno za Story, dodajući da bi se vjenčanje moglo održati u Šibeniku, gdje su se ona i Hrvoje i upoznali.

Na vječnu ljubav zavjetovat će se i glumica Leona Paraminski sa svojim dečkom Tinom Komljenovićem. No to neće biti formalna ceremonija, već zavjeti ljubavi daleko od znatiželjnih očiju. 'Neću puno govoriti o tome. Udajem se, odlučili smo se za Karibe. Bit ćemo tamo deset dana, samo Tin i ja, bez kumova, bez ikoga', rekla je 32-godišnja Leona za Extru.

Zvijezda 'Larinog izbora' Ana Maras također će postati gospođa ove godine. Priznala je da od svoje svadbe želi napraviti veliki tulum. Dvije i pol godine u vezi je sa Šveđaninom Johnom Harmanderom. Nakon što su se upoznali, Ana je Johnu priznala da joj veza na daljinu nije nikakva opcija pa se on iz rodne Švedske preselio u Zagreb. 'Da, udajem se, ali ne bih željela puno otkrivati o tome. Želim da moja svadba bude ludi tulum na kojemu će se svi dobro zabaviti', potvrdila je za Story.

Datum vjenčanja odredio je i jedan od najpoželjnijih hrvatskih neženja, Silvio Marić. Svojoj će Ivi reći 'da' 30.lipnja i pripreme su u punom jeku. Proslavljeni nogometaš i bivši nogometni reprezentativac otkrio je nedavno kako se tome jako veseli. Sretni par je u vezi oko godinu dana, a za kuma Silvio je odabrao prijatelja Gorana Vlaovića.

'Zaljubljena sam i sretna', nedavno je izjavila Alka Vuica, a sve su glasnija šuškanja da se i ona udaje ove godine. To je i sama priznala tijekom snimanja reality šoua 'Parovi'. Njezin odabranik je poznati Sarajlija Zlatko Arslanagić kojega u Bosni zovu Harbe. Iako nisu precizirali datum, odlučili su da će 'sudbonosno da' reći u Sarajevu. Prvi put su se zajedno pojavili u javnosti na vjenčanju nećaka Zdravka Čolića.