KATE MOSS I YASMIN LE BON

Kome bolje stoji haljina koja sužava figuru?

20.02.2012 u 12:13

Bionic
Reading

Što odjenuti za jedan od najvažnijih modnih događaja briga je mnogih slavnih dama, a nakon pomnog biranja sve se trude zasjati u punome sjaju, biti originalne i izazvati poglede divljenja. No što kada se na istome događaju dvije dame pojave u identičnim haljinama? Upravo se to dogodilo slavnoj Kate Moss i Yasmin Le Bon

Na aktualnom London Fashion Weeku slavna manekenka i model Kate Moss odjenula je kratku haljinicu sa zanimljivim izrezom s potpisom Stelle McCartney, a na reviji na kojoj je slavna dizajnerica Stella McCartney predstavljala svoju novu kolekciju za zimu 2012. Yasmin Le Bon pojavila se u identičnoj haljini.

I dok je za modni događaj Kate Moss odjenula crnu kratku haljinicu, Yasmin Le Bon, supruga pjevača grupe Duran Duran Simona Le Bona odlučila se za nešto dulju verziju i drugačiju boju. Tako je Yasmin odjenula dugu tamnoplavu haljinu, no sličnost je bila i više nego uočljiva.

Zahvaljujući zanimljivom izrezu s bočne strane koji optički sužava figuru, na prvi pogled je bilo vidljivo da su 38-godišnja Kate i 47-godišnja Yasmin odjenule identične haljine s potpisom Stelle McCartney. Ipak, mora se priznati da su i Kate i Yasmin izgledale zamamno, a seksi prorezi sa strane su davali dodatnu čar.