CRNI LOOK

Kombinezon i čizme do koljena: Iris Livaja od glave do pete u komadima talijanske dizajnerice

13.12.2023 u 10:40

  • +3

Iris Livaja

Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec

Bionic
Reading

Iris Livaja, supruga najpopularnijeg hajdukovca Marka Livaje, bila je bez sumnje najzapaženija uzvanica na premijeri 'docureality' serijala 'Where to sign', projekta agencije za luksuzne nekretnine Eurovilla u Cinestaru Split

Plavokosa Splićanka ukrala je svu pozornost u crnom stajlingu od glave do pete, a 'razbila' ga je zelenom torbicom i zlatnim detaljima.

'Kraljica Torcide', kako joj nekad tepaju, za ovu je prigodu odabrala kombinaciju s potpisom talijanske dizajnerice Elisabette Franchi, čije kreacije nose mnoge slavne fashionistice, poput Angeline Jolie, Kate Hudson, Jessice Alba, Jennifer Lopez i Kendall Jenner.

  • +6
Poznati na premijeri prve emisije 'Where to sign' Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

Da je kombinezon uvijek odlična modna opcija kad ne znamo što bismo odjenuli, potvrdila je i lijepa Iris, odabravši laskav model od crnog denima s ukrasnim patent zatvaračem, šljokičastim detaljima i cool džepovima sa strane.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite li dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Stajling je nadogradila pomalo neobičnim izborom obuće, visokim modelom čizama do koljena sa zlatnom petom, i zelenom kožnom torbom s drškom u obliku zlatnog lanca.

Mladenačka frizura sa zavjesa-šiškama i večernji make up dobro su se uklopili u ovo modno izdanje lijepe Iris, koje je malo koga moglo ostaviti ravnodušnim.