KENDALL JENNER

Njezina kolekcija kaputa izaziva zavist, a od cijene posljednjeg zavrtit će vam se u glavi

13.12.2023 u 09:50

Bionic
Reading

Modni minimalizam 90-ih i popularna estetika tihog luksuza glavna su obilježja stila, po mnogima, najbolje odjevene članice klana Kardashian - Jenner

Nije prošlo ni 24 sata, a slavna Kendall Jenner već je imala spremnu novu upečatljivu kombinaciju za hod ulicama Los Angelesa.

Nakon što je ukrala pozornost u kožnom kaputu s plaštom iz nadolazeće kolekcije talijanske Bottega Venete, s novim stajlingom okrenula istaknula je komade podjednako omiljenog brenda, The Row.

  • +2
Kendall Jenner Izvor: Profimedia / Autor: GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Osnovan 2006. godine od strane poznatih blizanki s malih ekrana, Mary-Kate i Ashley Olsen, brend The Row ubrzo je postao omiljenim u svijetu slavnih i sinonimom za popularnu estetiku tihog luksuza, kojoj 28- godišnja Kendall posebno gravitira.

Njihovi minimalistički komadi nerijetko dolaze s paprenom cijenom, kao što je slučaj sa sivim kaputom od brušene kože u kojemu je osvanula članica klana Kardashian -Jenner.

S detaljem pojasa koji ga prilagođava figuri, spomenuti kaput u prodaji se nalazi po cijeni od devet tisuća eura, a poznata brineta s njim je stvorila izdanje u duhu modnog minimalizma 90-ih.

U tome su joj pomogli komadi poput crnih mokasinki, shopper torbe u luksuznoj boji konjaka, kao i dodatak jednostavnih sunčanih naočala kvadratnog okvira.