darivanje

Kupujete poklone u zadnji čas? Uskačemo s nekoliko izvrsnih ideja

13.12.2023 u 08:26

Bionic
Reading

U ovo blagdansko vrijeme svi smo u potrazi za božićnim poklonima za naše voljene bližnje. Proslavite čaroliju Božića darujući vaše bliske prijatelje i članove obitelji proizvodima iz svijeta ljepote! Uljepšajte im dan te pokažite da mislite na njih

Vrijeme darivanja samo što nije, a na nama je opet izazov darivanja bližnjih kojima ne znamo što pokloniti. I dok djeca marljivo pišu pisma Djedu Božićnjaku otkrivajući mu svoje želje, stariji često žele tek neke neopipljive stvari poput zdravlja i mira. U duhu darivanja ovog Božića, razmislite o poklonima koji će vaše drage ljude natjerati da zastanu i posvete nekoliko trenutaka dana samo sebi.

Za one s užurbanim rasporedom i kojima su svi bitniji od njih sami, razmislite o božićnim darovima koji bez napora spajaju luksuz i praktičnost: od kompleta za njegu kože koji štede vrijeme do višenamjenskih kozmetičkih proizvoda.

Dekorativna kozmetika

Rijetko koja žena ne voli dekorativnu kozmetiku i baš nijedna nikad neće reći da joj ne treba novi ruž ili novi lak za nokte! U Bipi možete pronaći uređaje za izradu trajnog laka kod kuće koji će pružiti uživanje u dugotrajnoj manikuri salonske kvalitete kod kuće. Osim toga, tu je i široka ponuda šminke raznih renomiranih brendova među kojima ćete sigurno pronaći nešto 'za pod bor'.

U posljednje se vrijeme dosta priča o tekućim rumenilima 'Radiant Blush' brenda Aura. Obogaćeno sitnim šljokicama rumenilo daje sjaj licu i stvara dojam 'svježine i naspavanosti' koji svi želimo.

Parfemi

Iako ih mnogi smatraju nepopularnim poklonom, kvalitetni parfemi razveselit će svakog primatelja ovog božićnog dara. Parfemi su često 'skup sport' pa sami sebe rijetko kad počastimo bočicom nekog ekskluzivnijeg mirisa, a dobiti parfem znači svaki se put prisjetiti te posebne osobe koja nam ga je poklonila.

Već godinama parfem 'La Vie est Belle' francuskog brenda Lancome ne silazi s liste najpopularnijih parfema, a elegantna svježina mirisa obogaćena je notama irisa, vanilije, pačulija i voćnih aroma. Društvene mreže izuzetno cijene i parfem Narciso Rodriguez 'For her', a korisnice ovog parfema tvrde da im svi hvale ovaj parfem zbog mošusnog i puderastog mirisa u kombinaciji s nježnim cvjetnim notama .

Proizvodi za njegu kože

Proizvoda za njegu kože nikad previše, a osim zbog njihovih nezanemarivih učinaka, volimo ih i zbog njihovih čarobnih mirisa. Uključimo li piling za kožu u svoju rutinu brige o koži, osigurat ćemo si nekoliko dodatnih trenutaka posvećenih samo sebi i našem najvećem organu. Sa svojom profinjenom formulacijom piling domaćeg brenda 'La PIEL' će doprinijeti poboljšanju teksture kože, a wellness trenutak bit će upotpunjen kada kožu nahranimo kremom kvalitetnih sastojaka poput one Elizabeth Arden s notama zelenog čaja i meda.

Gadgeti za uljepšavanje

Uvijači i pegle za kosu osnova su jednostavnih frizura koje si dame rade u vlastitim kućama, a novi uređaji razveselit će nudeći brz i jednostavan način da promijenite frizuru, dodajući volumen i kovrče za svjež i dinamičan izgled. Osim gadgeta za kosu, uzmite u obzir i Ionic Spa Facial Steamer koji pruža iskustvo poput toplica, promičući opuštanje i brigu o sebi.

Uređaji za uljepšavanje koje možete pronaći u Bipi darovi su koji donose radost i samopouzdanje vašim najdražima!

Poklon paketi

Za one u žurbi, tu su i poklon paketi koji sadržavaju već složen paketić pomno odabranih proizvoda koji će staviti osmijeh na lice onih koji ih pronađu 'pod borom'.

Biobaza osmislila je paketiće 'For Woman I Love' i 'For Man I Love' koji sadrže njihove popularne proizvode koji pružaju dugotrajnu mirisnu svježinu.

Prilog je napravljen u produkciji Tnative tima tportala u skladu s najvišim profesionalnim standardima te u suradnji s BIPOM.