ELEGANTNO IZDANJE

Kolinda Grabar Kitarović osvanula s hit torbicom za kojom žude modne ovisnice

27.07.2022 u 08:58

Bionic
Reading

Među brojnim poznatim licima na otvaranju Pelješkog mosta moglo se vidjeti i bivšu predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović, a svojim modnim odabirom za ovo svečano događanje izazvala je veliku pozornost

Nakon posjeta Braču, na kojem je otvorila ljetnu školu Adriatic Leadership Academy, bivša predsjednica nazočila je svečanom otvaranju Pelješkog mosta, kojim je jug zemlje napokon povezan s ostatkom Hrvatske.

Za tu prigodu odabrala je elegantni model ljubičastog kombinezona koji je, zahvaljujući plisiranom detalju oko struka, djelovao poput kombinacije elegantnih hlača i bluze, no više od njega pažnju je plijenila odabirom skupocjenog modnog dodatka.

Kolinda Grabar Kitarović na otvorenju Pelješkog mosta Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Ljubičastu boju kombinezona bivša predsjednica odlučila je naglasiti bež komadima, od kojih se isticala torba na rame prepoznatljivog dizajna u znaku pletene kože.

Riječ je o hit torbi Cassette, kakvu je za modnu kuću Bottega Veneta kreirao njezin bivši dizajner Daniel Lee, a u prodaji se i dalje nalazi po cijeni od tri tisuće eura, odnosno nešto više od 22 tisuće kuna.

Ova torbica, koja dolazi u širokom rasponu jarkih i neutralnih boja, ističe se napuhanim prošivenim izgledom postignutim intrecciato tehnikom vezenja kože, a tri godine od lansiranja ovaj specifičan model još uvijek slovi kao jedan od najpoželjnijih na svjetskoj modnoj sceni.

Osim skupocjenom torbom, bež boju u stajlingu bivša predsjednica istaknula je i obućom u znaku cipela u špic s detaljem svjetlucajuće kopče od cirkona.