u zemljanim tonovima

Kolinda Grabar Kitarović osvanula u ljetnom izdanju, a svu pažnju ukrala je efektnom bluzom

26.07.2022 u 15:21

Bionic
Reading

Na društvenim mrežama, bivša hrvatska predsjednica javila se s otoka Brača gdje je otvorila ljetnu školu Adriatic Leadership Academy te još jednom iskazala sklonost ženstvenim bluzama upečatljivih uzoraka

Svoj poslovni stil odijevanja, Kolinda Grabar Kitarović prilagodila je toplinskom valu koji posljednjih dana ne popušta diljem Europe, navedeno potvrdivši fotografijama nastalim na otoku Braču.

Kako je otkrila, razgovorom o geopolitičkoj prekretnici slijedom rata u Ukrajini otvorila je ljetnu školu Zagrebačke škole ekonomije i managementa, a tim je povodom osvanula u zanimljivoj odjevnoj kombinaciji.

S visokim, ljetnim temperaturama, bivša hrvatska predsjednica odlučila se boriti bež sandalama na punu petu kojim je zaokružila kombinaciju u zemljanim tonovima, dok je cjelokupnim stajligom dominirala bluza cvjetnog uzorka.

  • +2
Kolinda Grabar Kitarović na LeaderSHE konferenciji u Zagrebu Izvor: Pixsell / Autor: Davorin Visnjic/PIXSELL

Ženstveni modeli bluza, nerijetko ukrašeni nekim efektnim uzorkom i s detaljem pussy bow ovratnika pokazali su se omiljenim komadom bivše hrvatske predsjednice pri kreiranju formalnih izdanja, a uglavnom ih kombinira uz poslovne hlače kao što je i ovoga puta bio slučaj.