DELIGHT

Kolekcija za poslovne žene s damskom elegancijom

  • Autor: M. C.
  • Zadnja izmjena 08.03.2017 15:34
  • Objavljeno 08.03.2017 u 15:25
  • +5
  • +2

DeLight kolekcija

Izvor: Promo fotografije / Autor: Filip Koludrović

Modni dvojac koji se nalazi iza brenda DeLight, Ivan Friščić i Željka Molnar, predstavili su svoju poslovnu kolekciju koja koketira s damskom elegancijom

Pod fotografskim vodstvom Filipa Koludrovića, ispred objektiva se kao zaštitno lice našla Dunja Tadić kao savršen primjer žene kojoj je kolekcija namijenjena.

'Dunja je žena DeLight u punom smislu te riječi - samopouzdana, snažna, odmjerena, a opet strastvena u svom poslu. Njezina su kreativnost i poslovni uspjeh prava inspiracija brojnima ženama u svakodnevnom životu. Dunja je i moja inspiracija jer kada zamišljam uspješnu ženu, zamišljam upravo nju. Volio bih spomenuti i kako smo u suradnji s Dunjom dizajnirali haljinu koja se od danas može ekskluzivno kupiti u web-shopu Ženskog rokovnika', objasnio je odabir zaštitnog lica Ivan Friščić.

Krojevi iz kolekcije laskaju svakom tipu tijela i građe te naglašavaju najbolje i na diskretan način sakrivaju pokoju manu. U prvom planu su funkcionalnost komada i njihova kvaliteta koji garantiraju udobnost i nesmetano kretanje tijekom čitavog dana namijenjenih zauzetoj poslovnoj ženi.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!