LASKAVOG EFEKTA

Kojoj bolje stoji? Fani Kerum i Vanessu Bryant osvojila ista Dolce&Gabbana haljina koja košta preko 10.000 kuna

19.05.2021 u 10:09

Bionic
Reading

Kao da su se dogovorile, supruga tragičnog preminulog košarkaša Kobea Bryanta i bivšeg splitskog gradonačelnika Željka Keruma protekle nedjelje osvanule su u identičnom modelu haljine s potpisom talijanskog modnog dvojca Dolce & Gabbana

Građansku dužnost na lokalnim izborima u Splitu, supruga Željka Keruma ovoga je puta odlučila ispuniti u skupocjenoj, smaragdno zelenoj haljini, a za čiju se ljubičastu verziju na drugom kraju svijeta istoga dana odlučila Vanessa Bryant, supruga tragično preminule zvijezde NBA lige.

Fani Kerum Izvor: Cropix / Autor: Bozidar Vukicevic / CROPIX

U američkom gradu Springfieldu, Vanessa je u pratnji djece sudjelovala na ceremoniji posthumnog primanja svog supruga u Košarkašku kuću slavnih, a društvo na pozornici pravio joj je Bryantov uzor i košarkaški 'stariji brat', Michael Jordan.

Vanessa Bryant Izvor: Profimedia / Autor: Maddie Meyer / Getty images / Profimedia

Njezinu haljinu, kao i identičnu verziju viđenu na supruzi Željka Keruma, potpisuje slavni talijanski dvojac Dolce & Gabbana. Po cijeni nešto višoj od 10 tisuća kuna, prvenstveno se ističe sjajnim materijalom satena uz zanimljiv detalj čvora na trbuhu, čime posebno laska različitim tipovima ženske figure.

Smaragdno zelenu verziju haljine Fani je u povodu glasanja na lokalnim izborima stilizirala zlatnim satom, bež dodatkom torbice i klasičnih salonki, dok je Vanessa njezinu ljubičastu inačicu naglasila sandalama u identičnoj boji kreacije, uz detalj ogrlice s privjeskom srca.