PONUDA I CIJENE

Kojim fora stvarima možete uljepšati kuhinju

07.12.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Posuđe i ostale sitnice u kuhinji lako mogu uljepšati jedan od najvažnijih prostora svakog doma, jer danas postoji velik izbor fora sitnica koje imaju svoju funkciju

Kuhinja je srce svakog doma i u njoj se osim samog kuhanja i uživanja u hrani odvijaju važni razgovori, druženja ili rješavaju problemi. Svoju kuhinju možete uljepšati stvarima koje svakodnevno ili ponekad koristite, a ne moraju biti u dizajnu na koji smo navikli.

Ovisno o tome je li vaša kuhinja u nekoj modernoj boji ili je klasičnija, možete se poigrati svim dragim vam tonovima i unijeti malo živosti u ove tmurne i hladne dane.

Tako primjerice dućan Home Sweet Home ima zgodan držač za papir sa zekom i mrkvom po cijeni od 329 kuna ili otvarač za boce u obliku crvenog duha za 99 kuna.

Volite li malo 'opasniji look', onda će vam se svidjeti Zarin etažer za kolače koji ima tigrasti uzorak na pladnjevima i košta 299 kuna. Oni s otkačenim i opuštenim stilom svoj će stol ukrasiti tanjurima s britanskom zastavom, a komad je 59 kuna.

Novotvoreni zagrebački dućan Miris prirode u ponudi ima fine svijeće Yankee, ali i posuđe koje će ukrasiti dom ljubitelja romantičnog stila. Nedostaju li vam primjerice podmetači za lonce, tamo možete kupiti neobične lutkice koje čuvaju stol i svaku površinu od topline. Cijene simpatičnih podmetača su oko 150 kuna.

Još jedan novi dućan koji mami mirisom začina je Harrisa. Osim začina, ima fine čajnike, mužare, šalice ili posudice. U svojoj ponudi ima i fora patkicu, odnosno cjedilo za čaj po cijeni od 69 kuna.

Ljubitelji dizajnerskog i finog stila neće zaobići artikle u Modusu. Između velikog izbora finog posuđa i zgodnih rješenja za stvari koje koristimo u domu, lijep i elegantni primjer su mlinci za papar u više boja po cijeni od 498 kuna.

Ljubitelji zgodnih detalja za dom znaju za dućan Amelie, u kojem možete kupiti lijepu oslikanu posudu za sir po cijeni od 128 kuna ili starinski držač salveta za 59 kuna.

Bliže se blagdani i vrijeme je darivanja, a sve stvarčice iz naše fotogalerije možda su baš idealni božićni poklon pa pogledajte što se nudi u našim trgovinama i po kojim cijenama.