NAUČITE I VI

Koje su najčešće zablude o ljubavi?

11.11.2013 u 11:52

Bionic
Reading

Koje su najčešće zablude o ljubavi? Postoje li srodne duše? Privlače li se suprotnosti? Je li bitno da dijelimo zajedničke interese? U pitanjima srca, zašto nam je često draže vjerovati u zablude, nego prihvatiti istinu? Na ova će pitanja Bruno Šimleša i Zoran Milivojević pokušati odgovoriti na predavanju u Centru Kaptol u utorak, 19. studenoga u 19.30 sati

Knjige Zorana Milivojevića i Brune Šimleše nalaze se među najprodavanijim knjigama popularne psihologije i samopomoći na ovim prostorima jer su obojica prodala nekoliko desetaka tisuća primjeraka svojih naslova. U knjigama razbijaju zablude o ljubavi i zaljubljenosti, ali i o toj literaturi jer ne podcjenjuju ni inteligenciju čitatelja ni kompleksnost života. Otvoreno i promišljeno progovaraju o svim pitanjima srca o kojima svi imamo neko mišljenje, ali u praksi često nemamo prave odgovore.

Milivojević i Šimleša imaju različite pristupe ljubavi i radu s ljudima, ne slaže se u svemu, kao što se ni posjetitelji neće u svemu složiti s njima dvojicom, ali je cilj da se nakon predavanja svi bolje slažemo s ljubavlju neutraliziranje brojnih zabluda o ljubavi i definiranju jasnih koraka koji nas mogu približiti ljubavi.

Cineplexx, centar Kaptol, (dvorana 4), Nova Ves 17, Zagreb

Moderator: Daniela Trbović

Cijena ulaznice po predavanju: 40 kn

Prodajna mjesta:

Profil Mozaik (Bogovićeva 5, City Centar One West)
Knjižari Ljevak (Trg bana Josipa Jelačića 17, Zagreb)