SEKS ZA PAMĆENJE

Koje poze ženu vode do orgazma?

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 05.04.2012 09:27
  • Objavljeno 05.04.2012 u 09:27
muškarac žena seks

muškarac žena seks

Izvor: Guliver/Thinkstock / Autor: Thinkstock

Lijepo se upustiti u seksualna istraživanja, no neke žene zaboravljaju i na one svakodnevne poze koje im mogu omogućiti vrhunske užitke

Budući da žene nešto malo teže postižu orgazam, katkada ih je potrebno podsjetiti ili možda čak upoznati s pozama koje su zapravo brži i lakši put do orgazma. I nekoliko je

istraživanja pokazalo da postoje seksualne poze u kojima žene lakše postižu orgazam, piše Sheknows.com. Neka ovo bude mali podsjetnik na te poze koji će vam pomoći da više uživate u vlastitom seksualnom životu.

Misionarska poza
Ova je poza dobra zato što ženi omogućuje da sama pridonese doživljaju orgazma. Naime, dok je partner iznad nje tijekom seksualnog čina, žena ima mogućnost sama stimulirati svoj klitoris – rukom ili nekim manjim seksualnim pomagalom. Muškarca će pogled na to još više uzbuditi, a ženi će doživljaj orgazma biti vrlo intenzivan.

Kad je žena gore
Poza u kojoj žena sjedi na muškarcu licem okrenuta prema njemu dobra je jer omogućuje ženi da klitoris pritisne uz muškarčevu pubičnu kost. Ako je sam taj čin pregrub, dobro je koristiti lubrikante. Usto, ova je poza dobra jer muškarac istodobno može dodirivati njezine grudi pa je ženin užitak još i veći.

Thinkstock

Thinkstock

Izvor: Guliver/Thinkstock / Autor: ThinkstockUz neke poze žena lako može doživjeti orgazam
Prilagođene škare
I ovo je poza uz koju žena može prilično lako, ali i vrlo intenzivno doživjeti orgazam. Muškarac treba sjesti na krevet s raširenim nogama. Žena potom svoju lijevu nogu podvlači ispod njegove desne noge je, a svoju desnu stavlja također preko njegove desne noge. U tom položaju njezino je spolovilo, ali i guza potpuno prislonjeno uz njegove genitalije. No, ono što je značajno je njegova desna noga koja je tik uz njezin klitoris i ritmičnom stimulacijom žena u toj pozi iznimno lako doživljava orgazam.

Bočna poza

Mnoge žene vole ovu pozu jer im omogućuje vrhunski užitak. Žena treba leći na bok, a muškarac također bočno iznad nje. Ovakva poza omogućuje ženi da si sama dodiruje klitoris (rukom ili pomagalom) tijekom seksa, a bez problema to može raditi i partner. Poza je vrlo udobna i ne zahtijeva posebne fizičke vještine te je vjerojatno zato i tako popularna.

Poza 69

Ova dobra stara poza još uvijek može poslužiti za vrhunske užitke. Jednako je vole i muškarci i žene jer je jedna od rijetkih boza koja istodobno omogućuje davanje i primanje. Treba leći tako da je glava žene kod partnerovog međunožja, a glava muškarca kod ženinog međunožja. Osim usana koje ovdje imaju glavnu ulogu, za pružanje vrhunskog zadovoljstva mogu poslužiti i ruke koje su slobodne za razne nestašluke.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi