ČIJE SU NAJBOLJE?

Koje Hrvatice su priznale da su povećale grudi

22.08.2013 u 13:09

  • +12

Koje Hrvatice imaju silikone?

Izvor: tportal.hr / Autor: Bela Make up,Frizerski Studio TOM,tportal.hr

Bionic
Reading

Leći pod nož za bolji izgled za mnoge je žene poput održavanja higijene. Ipak, samo neke od žena koje žive pod povećalom javnosti priznale su korekcije grudi i umetanje silikona

Još dok su silikoni bili tabu tema, 1995. godine Ivana Banfić priznala je kako je kod estetskog kirurga povećala grudi. Više je puta rekla kako je požalila zbog toga, no iako ih je prošle godine odlučila izvaditi, dogodilo se kako je ipak stare zamijenila novima.

'Nakon porođaja grudi su me počele boljeti, osobito na treninzima. Osjećala sam da se u njima nešto zbiva, a pojavile su se i kvržice. Došlo mi je da si sama izvadim umetke. Nakon razgovora s liječnikom odlučila sam odmah nakon vađenja staviti nove umetke. To sam odlučila jer sam se naviknula na oblik i veličinu svojih grudi i koža mi se tome prilagodila', ispričala je za Gloriju.

Grudi je nakon poroda odlučila korigirati i tada 29-godišnja Anica Kovač. 'Istina je da sam zategnula sise kod zagrebačkog doktora Glumičića, jer sam htjela da mi izgledaju kao prije trudnoće, kad sam imala čvrstu i lijepu trojku. U trudnoći sam dobila 30 kilograma, hormoni su divljali, a moje grudi se povećale za nekoliko brojeva. I tako je bilo sve dok sam dojila svoju Leticiju, a kad sam prestala, splasnule su na mizernu dvojkicu', rekla je tada.

Veće grudi poželjela je još jedna bivša misica, Aleksandra Grdić, koja je pod nož legla 2007. godine i grudi povećala za jedan broj. Svoje bujne grudi ponosno pokazuje u reklamnim kampanjama, a više puta je izjavila kako su joj ljepše nego prirodne.

'Otkako sam povećala grudi ljepša sam i sretnija', priznala je Maja Šuput koja se na zahvat odlučila 2005. godine. 'Podvrgnula sam se operaciji zato što sam bila potpuno ravna i kao takva sama sebi fizički nepotpuna. Postala sam mnogo samouvjerenija i sebi ljepša, a samim time i sretnija', rekla je za Story.

2009. godine supruga Dine Rađe otišla je na plastičnu operaciju grudi, koje joj je ugledni zagrebački kirurg povećao s dvojke na trojku. Majka dvojice sinova, dvogodišnjeg Nike i sedmogodišnjeg Roka, odlučila je nakon dva poroda vratiti tonus svojim grudima. Viktorija je otkrila prijateljima da je opet poželjela imati grudi kakve je imala 90-ih kada je bila manekenka i prva pratilja miss Hrvatske.

Iste godine operaciju je priznala i Lana Klingor, a grudi su preko noći narasle i Indiri Vladić iz Colonije. Ona je u svom stilu priznala kako su joj grudi narasle jer joj ih je sad već bivši suprug Narcis redovito masirao!

Silikonima nam se pohvalila i Hana Hadžiavdagić. 'Imam silikone pa mi svaki bikini dobro stoji. Ako ni zbog čeg drugog, vrijedilo je da ih napravim zbog toga!', rekla je.

Dok je Sanja Duggan priznala da se podvrgla kirurškim zahvatima, neke slavne ljepotice s naše estradne scene tu hrabrost nikad nisu skupile, iako fotografije iz nekih ne tako davnih dana dovoljno govore same za sebe.

U posljednje vrijeme sve su glasnija šuškanja kako je i loto djevojka Vanja Halilović povećala grudi, što se lako može zaključiti iz njezinih fotografija u bikiniju.