PIŠEK, RENDELI...

Koja poznata Hrvatica bolje nosi žute krpice

09.07.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Prošećete li ovog ljeta uredom, gradom ili plažom u limun žutoj boji, nećete pogriješiti. Raspoloženje će vam biti na nivou, širit ćete dobre vibre, a bit ćete i u top trendu. Evo kako žuto nose poznate Hrvatice

Lanci ulične mode vrve žutim krpicama svih nijansi, od zagasite boje senfa preko limun žute do trenutačno najpopularnije neonske nijanse. U žutom je sve, od haljina, bluzica, hlača, topića do modnih dodataka.

Svi koji ne žele nositi kričavilo od glave do pete, neka se opskrbe makar malom clutch torbicom za večernje izlaske ili možda maramom za glavu za odlaske na plažu.

U kombinaciji s plavom, žuta će posebno doći do izražaja, a podosta je po lancima ulične mode viđamo i uz ne puno manje upadljivu boju ciklame.

Žutu su boju još zimus su za ljeto predlagali dizajneri iz visoke mode poput Dereka Lama, Victorije Beckham, Alberte Ferretti, Mathewa Williamsona. Kao modni zakon usvojile su je brojne svjetske, ali i domaće zvijezde.

Žuto, primijetili smo, odlično pristaje Nikolini Pišek, Neveni Rendeli, Ani Stunić, a slatku žutu torbicu tu i tamo uočimo i na Juditi Franković