IVANA PETKOVIĆ ČERVA

Koja je tajna neprolazne ljepote bivše misice

24.09.2012 u 10:15

Bionic
Reading

Bivša Miss Hrvatske Ivana Petković Červa uživa i u obiteljskom i u poslovnom životu, a ni sama ne zna zašto u zadnje vrijeme dobiva toliko komplimenata

Ivana Petković Červa plijenila je pažnju svojim mladenačkim izgledom i energijom pa smo morali saznati u čemu je tajna.

'To mi u zadnje vrijeme svi govore. Ne znam koja je tajna. Budući da imam malo dijete, čini se da što manje spavam to bolje izgledam. U pitanju je baš neka neosnovana teorija. Možda imam sreću što radim u kozmetičkoj industriji pa imam dobre kreme', smije se Ivana koja je 1999. bila Miss Hrvatske.

'Moj život je totalno drugačiji sada. Tada mi je to bilo odlično iskustvo. Jer sam tada počela putovati i baviti se modelingom. Sada živim totalno drukčijim životom. Završila sam MBA, radim u uredu koji se bavi odnosima s javnošću, a imam i malo dijete. Tako da vodim obiteljski i poslovni život', rekla je Ivana koja je jako dobra organizatorica.

'Da bi uskladila posao i obitelj vodim borbu na svakodnevnoj razini. Radim u multinacionalnoj kompaniji i imam uredno radno vrijeme, no i za to je potrebna logistika svaki dan, tako da se, ovisno o ritmu, stalno usklađujem s bakama i suprugom', rekla je Ivana dodavši da samu sebe iznenadi koliko ima energije uz svog sinčića.

'Jako rijetko izlazim van. No jako volim Replay pa sam se na reviju odazvala sa zadovoljstvom. Volim ih jer uz neke jako dobre traperice i košulju imam odličan poslovni look. Urbano je, a ženstveno i seksi. Dobre traperice za svaku ženu jako puno znače', dodala je Ivana.