KATY PERRY SELENI:

'Kloni se Justina Biebera'

04.05.2014 u 08:00

Bionic
Reading

Selena Gomez u posljednje vrijeme zbližila se s Katy Perry

Katy Perry savjetovala je Seleni da bi joj bilo najbolje da se kloni Justina Biebera!

Iako se pisalo da Sel ne sluša ničije savjete kad je riječ o Bieberu, čini se da je ipak poslušala prijateljicu Katy Perry.

'Katy je uvijek iskrena prema Seleni i rekla joj je da ovog puta mora izdržati i ostaviti Justina. Rekla joj je i da će je podržavati što god odluči. Osim toga, pozvala je Selenu da joj se pridruži na turneji, jer je nagovara da se vrati glazbi. Katy je uvjerena da ju je glazba spasila nakon prekida s Russellom Brandom pa ohrabruje Selenu da piše pjesme o onome što je muči. Ona je poput njezine velike sestre', kaže jedan izvor.

Selena je u poslednjih nekoliko mjeseci u nekoliko navrata viđena u Justinovu društvu, ali spekulira se da su ipak odlučili prekinuti. Pored toga, pjevačica i glumica okrenula je list i odlučila iz svog života izbaciti mnoge poznate osobe s kojima se družila poput Taylor Swift, Kendall i Kylie Jenner. Mnoge je iznenadila njezina odluka da da otkaz svojim roditeljima kao menadžerima, a umjesto njih je angažirala menadžere iz tima Katy Perry čije savjete jako cijeni. Selenu su čak vidjeli i u društvu Orlanda Blooma, što je potaknulo tračeve da su u vezi. Mlada glumica i pjevačica čini se da je spremna za velike promjene.