TAJNE STILA

Doza luksuza: Uz pomoć ovih boja svaki stajling će izgledati puno skuplje nego što zapravo jest

02.06.2020 u 15:36

Bionic
Reading

S ljetnim mjesecima čak i ljubiteljice minimalizma i pokleknu pred očaravajućim bojama ljeta, a ove sezone naglasak će biti na neodoljivim nijansama svijetloplave, ružičaste ili boje pijeska

Ako vam je dosta sivila koje je vladalo proteklih mjeseci, dobra je vijest kako će ovoga ljeta ljubiteljice vedrih nijansi doći na svoje.

Osim što su ove prekrasne boje pravi praznik za oči, ako se odlučite za stajlinge u ovim tonovima, svaki će stajling izgledati i puno skuplje nego što je.

Svi će se složiti kako je doza luksuza je uvijek dobro došla, pa ako dvojite za koju se paletu boja odlučiti ovoga ljeta, s ovim bojama nećete pogriješiti.

Dakle, ako ovih dana neumorno tragate po bespućima interneta u potrazi za osvježenjem ljetne garderobe, evo nekoliko prijedloga koji će vas potpuno oduševiti.

Naravno, nježni tonovi zelene ili svijetloplave nisu nikakvo iznenađenje, a osim ove dvije nijanse, nećete pogriješiti ni ukoliko se odlučite za npr. boju pijeska, fuksiju ili vječni klasik za ljeto - bijelu.

Boja pijeska

Ova je boja svakoga ljeta vrlo tražena, jer u trenu svaku kombinaciju čini puno skupljom nego što doista je. Rado je nose i holivudske kraljice stila Jennifer Lopez i Jennifer Aniston, a nedavno se u jednoj kreaciji u ovoj efektnoj nijansi prošetala i nizozemska kraljica Maxima.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🐣🌻🍯

Objavu dijeli Brittany Bathgate (@brittanybathgate)

  • +6
Kraljica Maxima Izvor: Profimedia / Autor: REX / Shutterstock Editorial / Profimedia

Svijetloplava

Svijetloplavu smo viđali i u kolekcijama dizajnera poput Stelle McCartney, JW Anderson, The Row... Ženstvena i nježna nijansa savršen je odabir za ljeto.

Ružičasta

Pa zasigurno je za ovu vedru nijansu ove godine zaslužan Simon Porte iz Jacquemusa, a ova boja izgleda jako dobro i kad je uparite s neutralnim tonovima poput npr. crne ili sive.

  • +5
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Jose Perez/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Bijela

Bijela je ljetni klasik i vole je i fashionistice koje najradije nose nešto neutralnih tonova poput bež ili tamnoplave. Elegantna nijansa odlično pristaje i crnkama, ali i plavušama.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Happy Sunday ☀️ *Werbung

Objavu dijeli Yvonne (@about_yvi)

Boja limete

Zbilja je teško je odoljeti ovoj nježnoj nijansi zelene za koju svi kažu kako će biti najveći ljetni hit ove sezone, a to dokazuju i poznate influencerice koje su svoje Instagram profile preplavile stajlinzima u ovoj boji. Da se radi o velikom trendu za ovo ljeto, dokazuje i sve popularniji brend Ganni u čijoj najnovijoj kolekciji naprosto vrvi od komada u boji limete.