KAO OD MAJKE ROĐENA

Kim Kardashian kakvu još niste vidjeli

09.09.2010 u 10:54

Bionic
Reading

Slavna starleta je prije tri godine krasila stranice Playboya, a sada su konačno svjetlo dana ugledale i neobjavljene fotografije s tog snimanja, na kojima je pokazala puno više od onog na što smo dosad navikli od nje

Seksi crnka je prije tri godine za potrebe snimanja za Playboy odbacila sve krpice sa sebe i pozirala u provokativnim pozama, a u međuvremenu je priznala da žali zbog tog čina te tvrdi da ju je majka Kris Jenner nagovorila na to.

Na kraju se ipak ispričala Playboyu i Hughu Hefneru, opravdavajući se da su njezine riječi krivo protumačene. Iako danas 'iskače iz paštete' i poznata je samo zato što je poznata, upravo su joj fotografije iz Playboya pomogle da se lansira u zvjezdanu orbitu. U to je vrijeme na internet procurila i snimka seksa s njenim tadašnjim dečkom, pjevačem Ray J-jem, zbog čega je tužila Vivid Entertainment, no na kraju se navodno nagodila za iznos od pet milijuna dolara.

Kućni video, za koji je nedavno u intervjuu za Allure rekla da nije 'njen najponosniji trenutak u životu', bila je najbolja prodavana snimka seksa u Vividovoj kolekciji sve do svibnja ove godine, kad se pojavila snimka bivše Playboyeve zečice Kendre Wilkinson.