TKO BI JOJ DAO 63?

Kim Basinger izgleda kao u danima najveće slave

03.02.2017 u 11:14

Bionic
Reading

Duže izbivanje iz javnosti seks simbol 90-ih Kim Basinger nadoknadila je pojavom na filmskoj premijeri novog nastavka erotske trilogije '50 nijansi sive'

Danas 63-godišnja oskarovka u filmu 'Pedeset nijansi mračniji' tumači lik poslovne partnerice i bivše ljubavi Christiana Greya, kojeg utjelovljuje glumac Jamie Dornan.

Na crvenom tepihu u društvu filmskih kolega Kim se pojavila u laskajućoj crnoj haljini s dekolteom drapiranog kroja i volanima smještenim u donjem dijelu kreacije. Svečanom izdanju pridodala je decentan presijavajući nakit, zaokruživši kombinaciju lagano valovitom frizurom.

Iako je zagazila u šesto desetljeće života, Kim se može pohvaliti mladolikim izgledom koji, prema mišljenju mnogih, uspješno održava estetskim zahvatima.

Na kinoplatnima se Kim Basinger posljednji put pojavila 2000. godine u filmu 'Osam milja', a tada je tumačila lik Eminemove majke.

Iz dugogodišnjeg braka sa slavnim Alecom Baldwinom, koji je na koncu završio mučnim razvodom, Kim ima 21-godišnju kćer Ireland Baldwin.

  • +2
Kim Basinger Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia