FASHION GURU PRIMIJETIO

Kerumova Fani hlače uskladila s terencem

03.05.2013 u 08:49

  • +4

Fani Horvat

Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Bionic
Reading

Fani Horvat, nevjenčana supruga splitskog gradonačelnika Željka Keruma, izazvala je sugrađane parkiranjem na nepropisno mjesto, a potom je izazvala i našeg modnog kritičara Fashion Gurua koji nije birao riječi za ovo njezino pojavljivanje

Fani Horvat parkirala je svoj automobil usred Splita, na rivi, na parkirališno mjesto za taksi, pa u svojim urnebesnim štiklicama bezbrižno otišla na kavu. Podigla je brojne obrve prolaznika, ali je to nije zasmetalo.

'Neslužbena Kerumovka se ponaša identično kao i njezin suputnik, eto, kao da su vlasnici Splita, jer se parkiraju gdje hoće i rade što hoće. Mora se priznati da je Fani ovaj put puno bolje odjevena nego što je bila za priredbu zvanu zapadna obala. Metalik hlače joj izvrsno pašu uz unutrašnjost njezina terenca, a i gornji dio je decentniji. Možda kada bi tako decentna pomogla siromašnima, bolesnoj djeci i inim ljudima kojima treba pomoć, vjerujem da bi i njezin rejting narastao među sugrađanima', rječit je bio Fashion Guru u svom komentaru njezina cjelokupnog nastupa. Ili, bolje rečeno, prijestupa.