SAMO NAJBOLJE

Kerumova Fani gradi luksuzni penthouse?

25.04.2010 u 09:07

Bionic
Reading

Tvrtka u vlasništvu Fani Horvat, djevojke splitskog gradonačelnika Željka Keruma, gradi luksuzne stanove u četvrti Bol u Splitu, a čime će sve stanovi biti opremljeni, nije još poznato

Tvrtka Sunčani odmor u vlasništvu Fani Horvat još je lani započela s gradnjom luksuznih stanova u četvrti Bol u Splitu koji su trebali biti useljivi već na proljeće, piše 24sata.

No radovi su se odužili, a potencijalni vlasnici će pričekati na useljenje. Na mjestu na kojem je sad već niknula zgrada nekad se nalazila pecara koju je kupio Željko Kerum. On je prepustio Faninoj tvrtki rušenje i gradnju stambene zgrade.

Kako piše 24sata, stanovi bi trebali biti luksuzno opremljeni, a to potvrđuje i podatak da će cijena kvadrata iznositi i 3.000 eura, što je jako mnogo s obzirom da se ne radi o atraktivnijoj lokaciji u Splitu.

Na vrhu zgrade naziru se obrisi penthousea, a u susjednim zgradama nagađaju da će to Kerum i Fani ostaviti za sebe. Vilu od pet milijuna kuna na splitskim Mejama Kerum je počeo graditi u listopadu 2009. Već dva mjeseca poslije sretni par se uselio u novi dom u kojem žive s novorođenim sinom Franom.