DRUGAČIJA VREMENA

Kendall Jenner i Gigi Hadid – supermodeli ili ne?

14.06.2016 u 18:11

Bionic
Reading

Manekenka Stephanie Seymour pokušala je diplomatski razriješiti pitanje jesu li Kendall Jenner i Gigi Hadid supermodeli ili nisu

U medijima se poprilično već diskutiralo o tome jesu li djevojke poput Kendall Jenner i Gigi Hadid pravi supermodeli ili ne. Manekenka Stephanie Seymour nedavno se u intervjuu za Vogue dotakla ove teme.

'Manekenke danas potpuno su drugačije od onih iz mog vremena. Supermodeli su stvar prošlosti i zaslužuju posebnu titulu. Kendall i Gigi su prekrasne djevojke i u potpunosti ih podržavam, no one bi trebale imati drugačiju titulu. Možda bitches of the moment ('trenutne kuje' ili 'in kuje')? To ne bi bio loš termin za njih', u šali je zaključila Stephanie.

Slavna 47-godišnja manekenka dodaje kako joj je drago da u njezino vrijeme nisu postojale društvene mreže jer cijeni svoju privatnost.

'Dijeljenje života s cijelim svijetom mi je prilično neobično. S obzirom da nas nisu cijelo vrijeme pratile kamere, mogle smo se bolje zabavljati. Ljudi nas nisu cijelo vrijeme imali na oku, a ni mi se nismo nepotrebno izlagale pažnji medija. Uspijevale smo imati privatnost i na taj smo način zadržavale i određenu tajanstvenost koja se gubi kad se previše izlažete javnosti. To je ono što mi se ne sviđa danas', rekla je Seymour.