VELIKA SREĆA I PONOS

Kćeri Saše Kopljara Diorova revija bila je prva u životu

02.06.2016 u 10:31

Bionic
Reading

Tek joj je 16 godina, a kći voditelja Saše Kopljara može se pohvaliti time da je nosila reviju slavne modne kuće Dior, a njezin uspjeh još je veći ako se zna da je upravo u Londonu po prvi puta u životu službeno kročila modnom pistom

Učenica zagrebačke Gornjogradske gimnazije Ariana Kopljar jučer se vratila iz Londona prepuna dojmova i uzbuđenja jer je među rijetkim Hrvaticama koje su nosile reviju prestižne modne kuće kao što je Dior te šetale na pisti uz it djevojke poput Belle Hadid

Kako nam je rekla agentica lijepe Ariane Anna Gojanović iz zadarske agencijeColors Model, ovaj je uspjeh još veći jer je mlada manekenka po prvi puta nosila reviju: 'Ariana do sada nije odradila nijednu modnu reviju u životu - ovo joj je bila prva. Ona uopće nije bila ni na castingu, već smo direktno u kuću Dior poslali nekoliko fotografija koje sam napravila, i to bez šminke.'

Mjesec su dana znale radosnu vijest i samo su čekale da ih pozovu na probu prije revije održane u Parizu. Uz Arianu je primjerice takav uspjeh imala Antonia Vučković iz iste agencije - ona je također direktno došla do Diora, čiju je reviju nosila početkom ove godine.

Arianina manekenska karijera od samog je početka poput kakve filmske priče - Anna Gojanović ju je naime spazila u šetnji središtem Zagreba, a još je nevjerojatnije to da joj je prva poslovna ponuda stigla ravno iz Pariza, i to s prestižne Diorove adrese.

Agentica Gojanović kaže kako je Ariana za Dior izabrana među mnogobrojnim djevojkama jer ima vrlo interesantno lice, a da bi jedna djevojka dobila angažman, danas se traži puno više od dobrog izgleda, posebno kad je riječ o prestižnim i luksuznim modnim kućama.

'Cure kakve danas primjerice traži Dior i sve ostale velike kuće su djevojke koje su izrazito mršave, ali i imaju nešto posebno u sebi zbog čega se ističu u masi. Moraju imati posebnu karizmu, nešto po čemu će ih pamtiti. Presudan može biti hod, ali i osobni stil, vibra koju šalje, a vjerovali ili ne - čak i profil na Instagramu', objašnjava Gojanović i dodaje da Ariana ima posebnu svježinu i lice koje se pamti. Budući da svaki dizajner želi stvoriti svoju it djevojku, one jednostavno moraju biti posebne.


Kako doznajemo, Ariana je bila jako sretna i uzbuđena zbog revije, kao i njezina obitelj koja je podržava od prvoga dana, a sve je proteklo u znaku besprijekorne organizacije. Od najsitnijih detalja, kao što su vozači ili smještaj u hotelu, pa do same revije, Ariana i Anna kažu kako se čovjek na jednom takvom događanju stvarno osjeća posebno, a svaka djevojka koja je bila dio te priče imat će što pamtiti.

Još uvijek prepune dojmova i neizmjerno sretne, otkrivaju nam da se već spremaju novi angažmani i planovi, ali za sada ih ostavljaju tajnom. Za početak, Ariana će odmah poslije završetka školske godine ići na mjesec dana u London na edukaciju te dalje stvarati nove kontakte i prilike.

Have a great hairday???? #colorsmodelmanagement #newface #colorscrowd #model #hair #sunnyday #ilovemyjob ❤️

Fotografiju objavljuje Colors Model Management (@colorsmodelmanagement)