pomoć lokalnim zajednicama

Kaufland ponovno pokreće humanitarnu akciju

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Trgovački lanac ove godine provodi projekt 'Djela, ne riječi, zajednicu usreći' kojim će lokalnim udrugama i organizacijama sveukupno donirati gotovo 200.000 kuna

Ususret blagdanima, Kaufland ove godine provodi humanitarnu akciju 'Djela ne riječi, zajednicu usreći' u sklopu koje će jednoj udruzi ili organizaciji u svakom gradu u kojem postoji trgovina Kauflanda donirati 5.000 kuna, što je sveukupno gotovo 200.000 kuna doniranog novca.

Društveno odgovorni projekti Kauflanda već su poznati, primjerice 'Kaufland škola ViP' u sklopu kojeg ovaj trgovački lanac svakog tjedna javnim osnovnim školama donira svježe voće i povrće ili 'Zeleni dan' tijekom kojega su zaposlenici Kauflanda zasukali rukave i zajedno s djecom uredili školske vrtove.

I ovim projektom Kaufland ponovno pomaže lokalnim zajednicama. Detalje nam je pojasnila voditeljica Korporativnih komunikacija, Marija Franić:

'U naše društveno odgovorne projekte želimo uključiti i naše zaposlenike jer smo u prošlim akcijama vidjeli da ih veseli kada dobiju priliku učiniti nešto dobro. Stoga smo ove godine odlučili provesti projekt koji je poseban za svaku našu poslovnicu, a opet se istovremeno provodi u cijeloj Hrvatskoj. Naši su zaposlenici predložili udruge ili organizacije kojima bi htjeli pomoći. U svakoj poslovnici nudimo 3 udruge na izbor, a kupci će pomoću glasačkog listića na blagajni od 6. do 24. prosinca moći glasovati za svog favorita u svome gradu. Udruge su vrlo različite i pokrivaju zaista širok spektar te ovim putem još jednom pozivamo sve kupce da ostave svoj glas i na taj način pomognu ljudima u potrebi.'

U Kauflandu zasigurno možete pronaći sve što vam treba za blagdane – od proizvoda za pripremu kolača do igračaka za vaše dijete. No, kada kupite sve što vama treba, uzmite glasački listić s blagajne, zaokružite udrugu kojoj želite pomoći, ubacite isti u kutiju na info-pultu i učinite dobro djelo. Vaš glas učinit će nekoga jako sretnim, a i vama će zasigurno donijeti osmijeh na lice.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!