'NE VJERUJTE TRAČEVIMA'

Katy Perry konačno progovorila o razvodu

09.01.2012 u 11:06

Bionic
Reading

Nakon što su je razbjesnili roditelji koji su o njezinom razvodu pričali u crkvi, Katy Perry je konačno progovorila i zamolila svoje fanove da ne vjeruju tračevima, već isključivo samo njoj

Nakon što je dostojanstveno svoj privatni život držala podalje od medija, čini se da je Katy Perry jednostavno bila prisiljena dati službenu izjavu nakon razvoda braka koji je trajao samo 14 mjeseci.

Nakon silnih nagađanja o razlozima razvoda nje i 36-godišnjeg Russella Branda, pjevačica se obratila putem Twittera. 'Zahvalna sam za svu ljubav u podršku koju imam od ljudi diljem svijeta', napisala je te zamolila fanove da ne vjeruju tračevima ni bilo kojim drugim izvorima, čak ni obitelji, već samo njoj.

Brand je još 30. prosinca izjavio da mu je žao što je njihovom braku došao kraj te da će je uvijek obožavati i da će ostati prijatelji. Katy će ostati u 6,5 milijuna dolara vrijednoj vili koju je par kupio zajedno, a iz koje će on iseliti. Čini se da je razvod ipak prošao uz obostrano razumijevanje.

Iako su razvod dugo prikrivali od obitelji koje su se tome oštro protivile, posebno njezini roditelji koji su čak crkvenim putem pokušavali spasiti brak, što je Katy dodatno razljutilo, čini se da će ipak svi ostati razočarani.