Bijele čarape i mokasinke

Katie Holmes pokleknula pred jednom od najomraženijih modnih kombinacija

25.11.2021 u 17:44

Bionic
Reading

Posljednjih godina, zvijezda serije 'Dawson's Creek' uspjela je u potpunosti zavladati street style scenom u New Yorku, a u društvu svoje nasljednice ovoga tjedna plijenila je pažnju u stajlingu koji bi se malo koja dama usudila isfurati

Vremena se mijenjaju pa tako i poimanje modnog značaja običnog modnog komada kao što su bijele čarape. U paru s takozvanim 'tatinim' tenisicama, ravnim cipelama poput mokasinki ili oksfordica, bijele čarape u stajlinzima danas su postale i više nego dobrodošle.

Svojim stajlinzima, osim modnih influencerica, navedeno posljednjih sezona potvrđuju i brojne slavne dame poput američke 'it' djevojke Belle Hadid, a sada im se pridružila i zvijezda serije 'Dawson's Creek'.

  • +3
Katie Holmes Izvor: Promo fotografije / Autor: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Svojim nepretencioznim stilom odijevanja Katie Holmes zaradila je brojne fanove diljem svijeta, a street style izdanja na ulicama New Yorka postala su njezina uža specijalnost. U društvu svoje nasljednice Suri Cruise, prošetala je običnu crnu kombinaciju stvorenu od veste i tajica, da bi ju posebnom učinila žutim, kariranim kaputom ali i donedavno omraženom trendu u modnom svijetu – bijelim čarapama u paru s mokasinkama.