zna što se nosi

Kombinaciju koja nikad ne izlazi iz mode Katie Holmes začinila je najpoželjnijim čizmama sezone

27.09.2021 u 11:40

Bionic
Reading

Niti jedna od brojnih casual kombinacija Katie Holmes ne djeluje pretenciozno, a u većini slučajeva riječ je o spoju klasičnih odjevnih komada koje zvijezda serije 'Dawson's Creek' nosi na takav način da ih preko noći uspijeva učiniti modnim trendom

Nakon što je svojom pojavom uveličala brojne revije i zabave u sklopu njujorškog Tjedna mode, 42- godišnja Holmes sudjelovala je na Global Citizen Liveu – jednodnevnom, svjetskom događanju u znak borbi protiv klimatskih promjena, ekstremnog siromaštva i posljedica virusa COVID-19

Na ulicama New Yorka, a zatim i na velikoj pozornici, zvijezda serije 'Dawson's Creek' ponovno je dokazala kako su jednostavna modna rješenja ujedno i najbolja.

  • +2
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kombinaciju koja nikad ne izlazi iz mode, stvorenu od bijele majice i traperica, Holmes je nosila uz vrući jesenski trend u svijetu obuće – čizme kaubojke koje su već naveliko zavladale policama trgovina i stajlinzima modnih ovisnica.

  • +4
Kaubojke Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Prepoznatljivog dizajna, Katie Holmes je i njihovim odabirom dokazala svoju naklonost modnom minimalizmu odlučivši se za klasični, crni model od sjajne kože. Njemu je, kao i cjelokupnom izdanju, pridružila crni model torbe tote.