SAVRŠEN RECEPT

Katie Holmes otkrila tajnu svoje vitkosti

15.02.2009 u 12:00

Bionic
Reading

Katie Holmes otkrila je kako svoju (pre)vitku liniju duguje prenatrpanom rasporedu, a ne čudotvornim napicima

O liniji lijepe 30-godišnje glumice u zadnje vrijeme dosta se piše jer Kate svako malo ponovo iznenadi umornim izgledom i sve tanjom figurom za koju mnogi krive scijentologiju i život s Tomom Cruiseom, ali i napitke za ubrzavanje metabolizma.

Katie pak tvrdi da je jedini razlog njezine linije prenatrpan raspored, uloga u predstavi 'All My Sons' na Broadwayu i prirodno brz metabolizam.

'Moja metabolizam cijelo vrijeme je u punoj brzini. Gubim težinu kada naporno radim bez obzira na to koliko puno jedem. Ali to baš i nije najveći problem na svijetu, zar ne?', rekla je Katie i dodala kako je moguće dobro balansirati između karijere i obitelji.

'Ja sam žena koja vjeruje da može imati sve što želi. Mi žene možemo učiniti nejverojatno puno samo ako to odlučimo. I ne samo to, možemo se i zabavljati dok to radimo. Čak i kad se čini kao ludost, što je uglavnom slučaj, zabavno je. Barem u mom slučaju', zaključila je Katie.

'Ne znam hoću li se uvijek tako osjećati, no sada je tako. Za mene i Toma to je izvrsna kombinacije – posao i obitelj, zdrava ravnoteža.'