hit frizura

Katie Holmes je kraljica ležernosti, a njezine neuredne kovrče apsolutni su trend ovog proljeća

20.03.2023 u 08:53

Katie Holmes

Izvor: Profimedia / Autor: Janet Mayer/Startraksphoto.com / INSTAR Images / Profimedia

Bionic
Reading

Katie Holmes česta je modna inspiracija i brojni su obožavatelji njezinog ležernog stila, no sada se u fokusu našla njezina kosa. Naime, glumica ima prirodne kovrče, a upravo je takva frizura ove sezone vrlo trendi

Kate Holmes vjerna je svom ležernom stilu. I dok će za šetnju ulicama New Yorka redovito odabrati udobne i vrlo chic komade, na crvenom tepihu redovito privlači pažnju stajlinzima koji su sjajan spoj ležernosti i elegancije te trenda i klasike. Slično je i po pitanju frizure – Kate se vrlo rijetko odlučuje za velike promjene, a kada to učini to bude itekako zamijećeno.

Tako je na reviji Toma Forda u rujnu prošle godine sve iznenadila sa kratkim, u stranu zalizanim šiškama. Bio je to značajan odmak od bilo koje frizure koju smo do sada vidjeli na glumici, hrabar izgled mnogima se dopao. No, A doba transformacije frizure Katie Holmes još nije završila. Nedavno je primijećena kako šeta ulicama New Yorka sa svojom prirodno valovitom kosom.

Nemamo priliku često vidjeti prirodne kovrče Katie Holmes, pa je taj prizor bio sjajna inspiracija za trendi proljetnu frizuru. Naime, 'Bedhead Hair' ili jednostavno rečeno 'neuredne' kovrče sada su u trendu.

Zvijezda serije Dawson's Creeka prošetala je ulicama New Yorka u puter žutom dvodijelnom odijelu u kombinaciji mrežastom bluze, a kosu je ostavila prirodnom i raspuštenim da pada preko ramena. Dio njezine tamne kose padao joj preko prsa, dok joj je drugi dio zabačen iza ramena.

PLIJENILA ELEGANCIJOM

Ne zna se koji je bolji: Katie Holmes servirala dva stajlinga s vječnim klasikom iz ormara

Pogledaj galeriju

Ove sezone posebno je na cijeni ležeran, opušten izgled koji djeluje kao da u njega nije uloženo puno truda, a frizura koja izgleda kao da ste netom izašli iz kreveta vrući je trend. Opuštene i pomalo neoblikovan kovrče kakve je pokazala Katie Holmes utjelovljenje je ležerne frizure koja će ovog proljeća biti jedna od najpoželjnijih.