KRALJICA SE NE DA IZNENADITI

Kate Middleton zabljesnula na vrtnoj zabavi u ružičastoj haljini Alexandera McQueena

21.05.2019 u 21:44

Bionic
Reading

Na prvoj ovosezonskoj vrtnoj zabavi u Buckinghamskoj palači kraljici Elizabeti II pridružio se unuk princ William sa suprugom Kate Middleton koja je za ovu prigodu odabrala elegantniji stajling od onih u kojem smo je mogli vidjeti proteklih dana

Vojvotkinja od Cambridgea izgledala je vrlo elegantno na travnjaku Buckinghamske palače u ružičastoj kaput-haljini s potpisom Alexandera McQueena, koju je sparila s ružičastim šeširom Juliette Botterill.

Odlično raspoložena Kate svoj je stajling upotpunila klasičnim otvorenim salonkama Gianvita Rossija i torbicom Loeffler Randall.

Od nakita, vojvotkinja se u ovoj prigodi odlučila za nježne biserne naušnice u obliku suze koje su nekada pripadale pokojnoj princezi Diani.

Godišnje vrtne zabave u Buckinghamskoj palači uvela je daleke 1860. godine kraljica Viktorija. Druženje s ljudima iz svih društvenih slojeva, na travnjaku uz čaj i pratnju vojnog orkestra, prilika je i za prepoznavanje i nagrađivanje zaslužnih u javnih službama.

Domaćica događanja, 93-godišnja kraljica Elizabeta II također je bila vidno raspoložena, a ovom prilikom nije se odlučila za oubičajene žive boje odjeće.

Kraljica je odjenula svilenu plavu haljinu cvjetnog uzorka, s kojom je sparila šešir u istoj nježnoj nijansi plave boje. Obzirom da se haljina samo nazirala ispod nježno plavog kaputa Stuarta Parvina, ruže na kraljičinom šeširu bile su jedini upečatljiv detalj.

Zanimljivi od same odjeće bio je kraljičin izbor pomoćnih modnih dodataka, pa je za varljivo proljetno vrijeme odabrala i sunčane naočale i kišobran.

  • +10
Vrtna zabava u Buckinghamskoj palači Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia