HOĆE LI JOJ ZAMJERITI?

Prekršila strogo kraljevsko pravilo: Ovaj modni potez Kate Middleton kraljici se nikako neće svidjeti

21.05.2019 u 13:01

Bionic
Reading

Dan nakon što je s obitelji prisustvovala otvorenju vrta u centru Londona, vojvotkinja Kate Middleton se ondje vratila u društvu princa Williama i kraljice Elizabete II, a ona koja je s oduševljenjem gledala projekt koji je lijepa vojvotkinja osmislila sa skupinom suradnika. No ono što se kraljici zasigurno nije svidjelo vojvotkinjin je izbor cipela

Opće je poznata stvar ta da britanska kraljica ima jasan stav kada je u pitanju odijevanje članica britanske kraljevske obitelji za javna događanja. Iako je svjesna da se vremena mijenjaju, kraljica smatra da se neka tradicionalna pravila odijevanja ipak moraju poštivati, stoga je davnih dana osmislila niz pravila kojih se dame plave krvi moraju pridržavati ukoliko je riječ o službenim pojavljivanjima, a posebice ukoliko su u njezinu društvu.

Osim brojnih smjernica u odijevanju, kao što su obvezno nošenje prozirnih čarapa, cipela na visoku petu, torbica, haljina pristojne dužine i izbjegavanja hlača na službenim prijemima, ženski dio kraljevske obitelji mora paziti i na make up, a ono što svakako trebaju izbjegavati su umjetni, predugi i bojom upečatljivi nokti.

No ono što kraljica prezire više od ičega su cipele na punu petu, koje ne smatra dovoljno ženstvenima i prihvatljivima za pripadnice kraljevske obitelji, a upravo njih je Kate Middleton odabrala za šetnju vrtom, čime je prekršila kraljičino strogo pravilo.

  • +20
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako smo navikli viđati Meghan Markle kako krši kraljevski protokol, uvijek pažljiva Kate Middleton je ovog puta očigledno smetnula s uma ovo modno pravilo.

Za šetnju vrtom vojvotkinja od Cambridgea je odjenula dugu cvjetnu haljinu s potpisom brenda Erdem, a cjelokupan stajling zaokružila je bisernim naušnicama u obliku cvijeta s potpisom brenda Cassandra i spornim bež espadrilama na punu petu, koje nose potpis brenda Casteñer.

Lijepa vojvotkinja od Cambridgea je velika ljubiteljica špagerica na punu petu te ih često nosi za ležernije prigode, kada kraljica nije u blizini, no svatko od nas griješi, pa se protokolarna greška kad-tad morala potkrasti i nepogrešivoj Kate.